Rejse Deal: Kom til San Francisco for 2.224,- kroner tur/retur

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I slutningen af 2017 og starten af 2018 kan du komme rigtigt billigt til San Francisco. Det er med Norwegian og der er flere datoer, som sælges til de billigste priser.

Det er i november og december 2017 og januar, februar og marts 2018, hvor de billigste billetter er at finde.

Eksempel på en flybillet for 2.224,- kroner tur/retur

Vi har kigget på et eksempel på en lille uges ferie i november måned:

Billigt til San Francisco med Norwegian i November 2017.

Vi har valgt en lille uges ferie med afrejse en tirsdag og hjemrejse om søndagen:

En lille uge i San Francisco for kun 2.224,- kroner tur/retur.

Der er et kortere ophold i London Gatwick, men det giver god mulighed for at strække benene og lige blive frisket op inden den sidste flyvning til København. At det er via London Gatwick, som er Norwegians store hub i UK, gør at billetterne er billigere end direkte billetter. Så dette giver ofte mulighed for at komme billigt afsted på ferie.

Vi har fundet de billigste billetter via Norwegians lavpriskalender her.

Bestil billigst muligt

Det er ofte således at du kan få billetterne en smule billigere ved at bruge en søgemaskine som Momondo. Så tricket er at finde de billigste billetter på Norwegians hjemmeside og så prøve samme datoer af på Momondo. Det er ikke hver gang at det er billigere, men det er ofte værd at prøve. Der er også den fordel at du med sikkerhed kan se om prisen du har fundet er den laveste, da du får en oversigt over andre priser samtidig. Så det er en ekstra garanti for dig.

Med Norwegians laveste priser skal du være opmærksom på at der på langruterne ikke er sædevalg, mad/drikke, bagage udover håndbagage inkluderet i prisen. Vil du have dette, så skal du booke en LowFare+ billet og denne er typisk 1.000,- dyrere for en returbillet. Så for at sammenligne med andre priser, så skal du have dette med i din overvejelse.

Hvordan er det at flyve med Norwegian

Inden du bestiller dine billetter med Norwegian, så kan du kigge med på dette link. Her fortæller vi hvordan det er at flyve med Norwegians i deres Boeing 787 Dreamliner på en langrute.

Norwegian Reward

Med Norwegian Reward kan du optjene CashPoints til brug på fremtidige rejser. Du optjener CashPoints efter hvor meget du betaler for din billet, og hvilken serviceklasse du rejser på.

Køber du din rejse med Bank Norwegians kreditkort optjener du endnu flere CashPoints, ligesom du får rejseforsikring inkluderet i din billet gratis. Du kan læse mere om kreditkortet i vores guide til Bank Norwegians kreditkort.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *