Rutenyhed: Norwegian udvider med ny rute til Jordan

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fra november åbner Norwegian en ny direkte rute fra København til feriebyen Akaba i Jordan. Udmeldingen kommer blot godt en måned efter åbningen af ruten til Jordans hovedstad, Amman.

Akaba er en spændende udvidelse af vores Jordan-operation med masser af potentiale, siger selskabets kommercielle direktør, Thomas Ramdahl.

Flyselskabet Norwegian åbner nu en ny rute til Jordan. Fra 1. november kan rejsende flyve direkte fra København til feriebyen Akaba i det sydlige Jordan. Udvidelsen til kystbyen Akaba er et udtryk for det store potentiale, Jordan har som feriedestination for danskere og andre skandinaviske turister.

Kommerciel direktør i Norwegian, Thomas Ramdahl siger:

Det er glædeligt, at vi allerede nu er i stand til at udvide vores operationer til Jordan kort tid efter den positive modtagelse af vores rute til Amman. Nu får vores rejsende endnu bedre muligheder. Med Akaba på rutekortet gør vi det endnu nemmere at opleve det historiske Jordan, dykke ved koralrevene eller bare dase ved stranden, hvis det er det, man er til.

Jordan for enhver smag

Thomas Ramdahl forsætter med at sige:

Jordan har kæmpepotentiale som turistdestination. Klimaet er godt, der er masser af fantastiske,uopdagede seværdigheder, og så tager flyveturen kun omkring fem timer fra København i vores moderne og dermed mere klimavenlige fly.

Fra Akaba, der byder på sol, strand og dykning, er der let adgang til den særprægede ørken ved Wadi Rum, det Døde Hav og oldtidsbyen Petra. Samtidig er det muligt at kombinere turen til Jordan med besøg i nabolandet Israel, hvor Norwegian har ruter til og fra Tel Aviv.

Ruten mellem København og Akaba

  • Ruten København (CPH) -Akaba (AQJ) åbner 1. november 2018
  • En ugentlig afgang (torsdag)
  • Billetsalget starter i dag med priser fra 799 kroner

Norwegian Reward

Med Norwegian Reward kan du optjene CashPoints til brug på fremtidige rejser. Du optjener CashPoints efter hvor meget du betaler for din billet, og hvilken serviceklasse du rejser på.

Køber du din rejse med Bank Norwegians kreditkort optjener du endnu flere CashPoints, ligesom du får rejseforsikring inkluderet i din billet gratis. Du kan læse mere om kreditkortet i vores guide til Bank Norwegians kreditkort.

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *