Norwegian åbner direkte rute til Jordan

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Eventyret venter de passagerer, der i går indviede Norwegians direkte rute fra København til Amman i Jordan.

Med to ugentlige afgange tilbyder Norwegian gode forbindelser og billige billetter til rejsende, der vil opleve det fascinerende Jordan.

Nu får danskerne mulighed for at flyve direkte og til lavpris fra København til den jordanske hovedstad, Amman. Norwegian fløj i går sin første tur på ruten med helt udsolgt fly. Med sit venlige klima og en enorm historisk og kulturel rigdom, er Jordan en overset turistperle. Landet byder blandt andet på moderne storbyferie i Amman, opdagelsesrejser til oldtidsbyen Petra og spa-bade i Det Døde Hav.

Andreas Hjørnholm, kommunikationschef i Norwegian siger:

Vi er glade for at kunne invitere danskerne til Amman og Jordan. Jordan er en fantastisk guldgrube af spændende rejseoplevelser – stort set uanset hvad man er til. Med to ugentlige flyvninger tilbyder Norwegian nu en direkte genvej til landets store seværdigheder.

I Københavns Lufthavn er man glad for den nye rute, der mener, at ruten styrker lufthavnens hub-funktion. Ruteudviklingschef i lufthavnen, Morten Tranberg Mortensen udtaler:

Norwegians nye rute til Amman er ikke blot en stor fordel for de mange danske rejsende, der gerne vil opleve et af de mest spændende historiske lande i Mellemøsten. Med det stærke netværk af især transatlantiske ruter her i CPH er ruten også oplagt at benytte for mange rejsende fra Nordamerika, der let kan transferere i CPH. Dermed styrker ruten også Københavns Lufthavns hubfunktion.

Storby, eventyr og historie i Mellemøstens Hollywood
Amman er i sig selv en moderne og spændende storby med alt, hvad det indebærer af kultur, shopping og store kulinariske oplevelser. Samtidig er Amman genvej til besøg ved Det Døde Hav, der ligger en kort køretur fra hovedstaden.

For de historie- og film-interesserede er den ejendommeligt udseende Wadi Rum-ørken og den fantastiske oldtidsby Petra oplagte udflugtsmål fra Amman. Begge steder er kendt fra flere store Hollywood-film, blandt andet Indiana Jones og Star Wars.

Fakta om Norwegians rute mellem København og Amman

  • Ruteåbning 8. maj 2018
  • Afgange hver uge tirsdage kl. 16.25 og lørdage kl. 16.45
  • Billetpris i introkampagnen 499,-
  • Turen tager knap 5 timerHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *