Komforten bliver høj på ANA´s nye Airbus 380 fly

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

De Hawaii-inspirerede Airbus 380 maskiner som ANA modtager i foråret 2019 kommer alle til tre til, at byde på noget af den bedste komfort i luften. Det gælder på alle klasser.

Bemalingen af de tre fly er en hyldest til Hawaii øernes blå himmel, krystalklare vand og fantastiske solnedgange. Flyene bliver døbt “Lani”, “Kai” og “Ka La”, som på Hawaiian betyder henholdsvis himmel, hav og solnedgang.

Sådan kommer ANA´s nye Airbus 380´ere til at se ud. Fotokredit: ANA.

Der kæles for detaljerne i alle kabiner

Første salen på de nye dobbeltdækker fly forbeholdes rejsende på First og Business Class samt Premium Economy.

First Class kommer til at bestå af otte suiter med egen skydedør, som giver en høj grad af privatliv og ikke mindst en stol som kan ligges helt ned. Sæderne konfigueres 1-2-1 på tværs af kabinen.

Som rejsende på Business Class kan du vælge mellem 56 sæder som alle får adgang til midtergangen. Her står sæderne også 1-2-1 på tværs, men forskudt, så f.eks. hver anden række af midtersæder står helt tæt sammen (godt for par der rejser sammen). Sæderne kan naturligvis også her ligges helt ned.

Bagerst på først sal bliver der plads til 73 Premium Economy sæder, hvilket er næste fire gange flere Premium Econmy sæder end på nogen af ANA´s andre fly. Her installeres sæderne 2-3-2 på tværs af kabinen.

This slideshow requires JavaScript.

På flyets hoveddæk installeres 383 Economy sæder, hvoraf de bagerste 60 bliver såkaldte ANA Couch sæder som minder meget om Air New Zealand’s Skycouch.

ANA Couch. Fotokredit: ANA.

ANA Couch er målrettet rejsende med børn og ved disse sæder kan fodstøtten hæves, så der dannes en seng. Du får også udleveret en form for topmadras for øget komfort.

Alle sæder uanset klasse får adgang til både strømstik og USB-udtag. Alle sæder får desuden deres egen touch skærm, som varierer i størrelse fra 13,3 tommer på Economy til 32 tommer på First Class.

Umiddelbart ser det ud til, at designet af sæderne på de nye fly bliver relativt nedtonede og stilrene.

Samlet set udstyres flyene hver især med 520 sæder. Lidt af en kontrast til de 615 sæder Emirates har på deres high density Airbus 380´ere som blandt andet benyttes på ruten mellem København og Dubai!

This slideshow requires JavaScript.

Kabinerne skal også signalere Aloha

Hvis designet af sæderne virker en smule anonymt, så skal udsmykningen af kabinerne nok få dig til at tænke på Hawaii så snart du træder ombord på flyet. Både i design af vægge og lys har ANA indkorporeret Hawaii øernes kendte blå himmel, solopgange, solnedgange og ikoniske regnbuer.

På begge dæk, og dermed tilgængeligt for rejsende på alle klasser, vil der være barområder.

Bagerst på hoveddækket indrettes nogle “multifunktions-rum” hvor rejsende med spædbørn kan skifte og amme deres babyer og rummene kan bruges til at klæde om før du ankommer til din destination.

Det bliver spændende at følge ANA´s implementering af deres nye Airbus 380 fly. Uanset hvad kommer flyene til at vække opsigt!

Kilde og fotokredit: ANA, UpponArriving & Routesonline.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *