ANA åbner i foråret 2019 ny stor lounge i Honolulu lufthavn

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Når det japanske flyselskab ANA i foråret 2019 begynder at flyve med deres tre nye Airbus 380 fly mellem Tokyo og Honolulu, så kan passagerne også se frem til en helt nye lounge oplevelse når de flyver fra Honolulu.

Vi skrev for nylig om, at selskabet i foråret 2019 modtager tre helt nye Airbus 380 fly som indsættes på den konkurrenceprægende rute mellem Tokyo og Honolulu. Den nyhed følger ANA nu op med planer om, at åbne en helt ny lounge i Honolulu´s Daniel K. Inouye International Airport (HNL) dedikeret til selskabets Airbus 380-flyvninger.

ANA Lounge i Honolulu lufthavn.

Udgang direkte til flyet

Den nye lounge kommer til at ligge i forbindelse med Gate C4 i lufthavnen.

ANA Lounge i Honolulu lufthavn – Beliggenhed.

Rejsende på First Class kan benytte en særskilt afdeling af loungen som får navnet ANA Suite Lounge.

Rejsende på First og Business Class og Premium Economy samt rejsende med Star Alliance Gold status kan alle benytte hoved-loungen ANA Lounge.

Fra begge områder af loungen kan du som rejsende gå direkte fra loungen ud til flyets første sal via en dedikeret gangbro. Dette kender vi også fra Emirates Airbus 380 terminal i Dubai.

Rejsende på Economy, som udgør hele flyets stueplan, skal bruge den “almindelige” Gate C4.

ANA Lounge i Honolulu lufthavn – Boarding.

Ruten mellem Tokyo og Honolulu er meget populær blandt japanske børnefamilier, så ligesom der på de tre nye Airbus 380-fly tages hensyn til rejsende med børn, vil der i loungen også være et særligt familieområde med legetøj med mere.

ANA Lounge i Honolulu lufthavn – Familieområde.

Loungen er designet som en fusion af japansk og hawaiiansk kultur og natur. Dette kommer blandt andet til udtryk i farvevalget, som har fokus på hav og himmel samt træ-elementer.

Kilde og fotokredit: ANA.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *