Norwegian med Valentines tilbud med priser fra 199,- kroner – gælder kun i dag

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det er Valentines dag og Norwegian er kommet med en række tilbud. Kig med her for at se om du ikke kan bruge denne rejse deal.

Der er mange destinationer muligt og priserne for rejser i Europa starter ved kun 199,- kroner for en enkeltbillet. Du kan også komme til USA. Her starter priserne ved 899,- kroner for en enkeltbillet.

 

 

Du skal bestille senest i dag den 14.02.2018 klokken 23:59.

Brug kampagnekode: VALENTINES18

Bestil billigst muligt

Det er ofte således at du kan få billetterne en smule billigere ved at bruge en søgemaskine som Momondo. Så tricket er at finde de billigste billetter på Norwegians hjemmeside og så prøve samme datoer af på Momondo. Det er ikke hver gang at det er billigere, men det er ofte værd at prøve. Der er også den fordel at du med sikkerhed kan se om prisen du har fundet er den laveste, da du får en oversigt over andre priser samtidig. Så det er en ekstra garanti for dig.

Med Norwegians laveste priser skal du være opmærksom på at der på langruterne ikke er sædevalg, mad/drikke, bagage udover håndbagage inkluderet i prisen. Vil du have dette, så skal du booke en LowFare+ billet og denne er typisk 1.000,- dyrere for en returbillet. Så for at sammenligne med andre priser, så skal du have dette med i din overvejelse.

Vi har fundet priserne på Norwegians hjemmeside her.

Hvordan er det at flyve med Norwegian

Inden du bestiller dine billetter med Norwegian, så kan du kigge med på dette link. Her fortæller vi hvordan det er at flyve med Norwegians i deres Boeing 787 Dreamliner på en langrute. Vær opmærksom på at det ikke er alle ruter som benytter en Boeing 787 Dremliner. Så du skal kigge efter dette når du vælger den enkelte afgang.

Norwegian Reward

Med Norwegian Reward kan du optjene CashPoints til brug på fremtidige rejser. Du optjener CashPoints efter hvor meget du betaler for din billet, og hvilken serviceklasse du rejser på.

Køber du din rejse med Bank Norwegians kreditkort optjener du endnu flere CashPoints, ligesom du får rejseforsikring inkluderet i din billet gratis. Du kan læse mere om kreditkortet i vores guide til Bank Norwegians kreditkort.

Rejseperioder

  • CPH til PRN, RIX, LCA, SXF, OLB: 01.03.2018-15.06.2018
  • CPH-JFK: 01.03.2018-30.04.2018
  • CPH-LAX: 01.03.2018-31.05.2018
  • AAL-PMI: 01-03.2018-15.06.2018

Betingelser

Flypriserne gælder for enkeltbilletter og er inklusive skatter og afgifter. På enkelte dage og afgange kan der være få eller ingen ledige pladser til den annoncerede pris. Tjek vores lavpriskalender. Bestil på www.norwegian.com/dk eller hos dit rejsebureau. Der gælder særlige betingelser. Der gives ikke børnerabat på kampagnepriser. Begrænset antal pladser. Norwegian tager forbehold for prisændringer og trykfejl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *