Rejse Deal: Kom til New York for kun 1.774,- kroner tur/retur

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lige nu kan du komme ganske billigt til New York. Prisen er kun 1.774,- kroner for en returbillet.

Hvis du er fleksibel og ikke kræsen, så kan du komme meget billigt til New York. Prisen er kun 1.774,- kroner for en returbillet, Datoerne vi har kigget på er i september måned og du kan søge på de laveste priser på Norwegian siden og så efterfølgende på Momondo – så er du sikker på at få en rejse deal.

Vær opmærksom på at der er et lille catch, da der er lange ventertider over natten i London.

Husk også at priserne er i LowFare klassen og derfor er der ikke anden bagage med end en håndbagage. Du får heller ikke sædevalg eller mad/drikke ombord. Vil du have dette, så koster det på en tur til USA 500,- kroner per vej, og så er det ikke sikkert at Norwegian samlet set er den billigste billet. Så derfor anbefaler vi også at du bruger pris søgemaskinerne som for eksempel Momondo som sammenligning.

Norwegian Reward

Med Norwegian Reward kan du optjene CashPoints til brug på fremtidige rejser. Du optjener CashPoints efter hvor meget du betaler for din billet, og hvilken serviceklasse du rejser på.

Køber du din rejse med Bank Norwegians kreditkort optjener du endnu flere CashPoints, ligesom du får rejseforsikring inkluderet i din billet gratis. Du kan læse mere om kreditkortet i vores guide til Bank Norwegians kreditkort.

Bestiller du dit gratis kreditkort igennem InsideFlyers kampagne, får du 250 CashPoints til at rejse for. Læs mere om denne kampagne i vores guide til kreditkortet.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Must-have sommergadgets - op til 50% rabat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *