Skal man booke hotel gennem Ryanair og få 10 % tilbage til næste fly

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lavprisselskabet RyanAir har ikke noget loyalitetsprogram, men man kan stadig få rabat på flybilletter, hvis man bestiller hotel gennem RyanAirs hjemmeside. Det kan især betale sig, hvis man kun har få overnatninger, da man kan få 10 procent tilbage i rejsekredit, som kan bruges til næste flybillet

På RyanAirs hjemmeside rooms.ryanair.com/dk/da  kan man bestille hoteller gennem flere store booking portaler, som f.eks. Hotels.com og HRS. Der er mulighed for at vælge mellem mere end en million værelser- fra femstjernede hoteller til vandrehjem.

Jeg prøvede derfor at booke et værelse for 5 nætter i Bergamo, der er en af de destinationer, som RyanAir flyver til fra København.

Jeg vælger City’s House Guesthouse. Her få jeg oplyst en pris på 2.197,35 kr. Samtidig optjener jeg en rejsekredit på 219,73 kr, som kan bruges til en flybillet:

Hotellet er tilgængeligt via Hotels.com, så jeg går direkte ind på hotels.com og finder prisen til 2198 kr, dvs. samme pris, som hos RyanAir:

Her får jeg ikke en direkte kredit, men når jeg har samlet 10 overnatninger, så får jeg en gratis overnatning gennem hotels.com.  Da jeg har mere end 30 overnatninger i et kalenderår, så har jeg Hotels.comRewardsGold. Så jeg logger ind som guldmedlem og får nu yderligere 10 procent rabat:

Så hvis man på et år booker mindst 30 nætter hos Hotels.com, så får man 2 gange 10 procent rabat. Hvis man booker under 10 nætter på et år, så er det en fordel at booke gennem RyanAir.

Norwegian Reward og SAS EuroBonus

Hvis man er elite medlem hos en af de store hotelkæder, kan det ikke svare sig at booke gennem RyanAir eller en af de store hotelportaler, da man ikke får nogen elitefordele eller optjener point.

Hvis man bestiller hoteller gennem www.norwegian.com/dk, så kan man optjene Norwegian CachPoints, hvis man er medlem af Norwegian Rewards. Her får man 5 procent af hotelprisen i CashPoint. Da et CashPoint svarer til en norsk krone, så svarer det til en tilbagebetaling på 4 %, som kan bruges til at købe flybilletter eller hotelovernatninger.

Hvis man har bestilt en billet hos SAS og er interesseret i at optjene Eurobonus, så kan man på SAS hjemmeside ligeledes booke hoteller gennem Hotels.com. Her få man 25 EuroBonus point for hver 100 kr. man betaler.

Desuden optjener man CashPoints, hvis man betaler med et Bank Norwegian kort og EuroBonus point, hvis man betaler med et SAS EuroBonus Mastercard.

Inspireret af en artikel skrevet af Rich Thompson til vores søsterside insideflyer.co.ukHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *