Nydesignet Lufthansa lounge i Milano Malpensa

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Et helt nyt design, hvor man kan nyde italiensk mad og drikke inden afgang. I fremtiden vil Lufthansa Group lounges blive designet med ”local touch”.

Jeg har efterhånden besøgt mange Lufthansa lounges rundt i verden, som alle et indrettet på næsten den samme måde. Det vil Lufthansa ændre på ved at indrette nye eller renoverede lounges med et ”local touch”. Første lounge i det nye design ligger i Malpensa og har derfor både aperitivo, pasta, pizza, italienske vine og en barista til at servere kaffe og andre drikkevarer.

 

Loungen er på hele 550 kvadratmeter og har 117 siddepladser.  Farvevalget minder ikke om det nye designkoncept, som Lufthansa for nyligt introducerede med en meget mørkeblå farve på deres fly. I modsætning til andre Lufthansa lounges, så er den ikke inddelt i en Business og Senator lounge, hvor den sidstnævnte kun er for passagerer på First Class eller med et Star Alliance guldkort.

This slideshow requires JavaScript.

Man kan vælge at sidde ved mindre borde i små grupper eller ved lange arbejdsborde.

This slideshow requires JavaScript.

Maden er appetitligt anrettet ved en lang buffet, hvor man kan vælge pølser, skinke, sandwichs, ost og diverse tilbehør. Man kan også vælge blot at tage en skål med en færdigblandet salat. Der er også varme retter, som blandt andet bestod af en pastaret og grillet laks med grøntsager.

This slideshow requires JavaScript.

Desuden er der en lille fritstående buffet, hvor man kan tage et stykke pizza, bruschetta eller en skål med frugtsalat.

Der er en meget venlig bartender, som skænker vin op, kan lave drinks og en god kop kaffe. Udvalget af rødvin bestod af en Chianti Classico DOCG og en Siciliansk vin. Man kan også vælge mellem to hvidvine og tre forskellige spumante.

På fadølshanerne kan man vælge mellem Lövenbräu og Becks. Der er også fem forskellige flaskeøl at vælge imellem, men desværre ikke nogen gode italienske specialøl.

Man kan også få en cocktail fra listen over cocktails.

Hvis man har travlt, så er der kaffebar tæt ved indgangen, hvor man selv kan lave en kop kaffe eller tage et glas vin, øl eller sodavand.

Niveauet er højt, endda med et toilet designet og indrettet af Villeroy & Boch. Eneste anke er, at man kun fra en lille del af loungen kan se ud på flyene, da der fra resten af loungen er udsigt til en parkeringsplads.

 

 

 

Overblik

Pros

Kæmpeudvalg af lokale mad og drikkevarer
God plads
Venligt personale
Hurtig oprydning
Velfungerende WiFi

ATMOSFÆRE

SERVICE

INDRETNING

FORPLEJNING

FACILITETER

VÆRDI

Generel Vurdering

Konklusion

Dette er en lounge med en masse muligheder.  Loungen er rummeligt indrettet med god afveksling. Der er et stort udvalg af italiensk kvalitetsmad og drikkevarer. der er også en meget venlig betjening, som er hurtige til at fjerne tømte glas og tallerkener; også når der er travlt.

4.8

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *