Anmeldelse: Star Alliance Lounge i Rom Fiumicino

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Den nye Star Alliance Lounge i Rom Fiumicino er stor og rummelig med et pænt udvalg af mad og drikke. Der er også god udsigt til startende og landende fly.

Loungen ligger en etage op i D-fingeren, som er stykke fra C-fingeren, hvorfra man skal med bus, for at komme med SAS flyveren til København.

Der er desværre ikke noget fast-track gennem security, men kl. 11 var der ikke særlig lang kø og security blev overstået på 10 minutter.

Adgang til loungen har alle passagerer på Star Alliance fly på mindst Business eller med et Star Alliance guldkort eller højere. Så jeg kom nemt ind i loungen ved at vise mit boarding kort, som viste at jeg var guld-medlem.

This slideshow requires JavaScript.

Loungen består af et langt rum med udsigt til flyene og en række forskellige siddearrangementer. Der er både lænestole, arbejdsborde og lavere borde, hvor man kan sidde og spise.

Der er en betjent bar, hvor man både kan få forskellige slags kaffe lavet af barista – man er jo i Italien, Der er også vin og et pænt udvalgt af alkohol. Der er også et drinkskort med 10 forskellige cocktails. Hvis man ønsker øl eller sodavand, så tager man selv i nogle køleskabe.

This slideshow requires JavaScript.

Madudvalget er også pænt stor med mange italienske specialiteter. Da jeg kom, stod der nogle opvarmede tallerkener med røræg og bacon eller røræg, stegte kartofler og svampe. Jeg tog straks en tallerken med æg og bacon. Desværre viste det sig, at retten kun var halvlunken, hvilket tager lidt af fornøjelsen. Senere blev tallerkenerne skiftet ud med tre fade med forskellige pastaretter.

Der var generelt god plads ved middagstid. Udsmykningen er naturligvis holdt i italiensk stil blandt andet med et kæmpe billede af en Vespa scooter.

Jeg nåde desværre ikke at besøge toiletterne, da jeg de to gange jeg forsøgte at besøge toiletterne, var de lukket på grund af rengøring. Så de må jo blive gjort rent hyppigt.

Rom er ikke den eneste lufthavn i Italien med en lounge i italiensk stil for Star Alliance kunder. Milano Malpensa har en Lufthansa lounge i et helt nyt italiensk design med italienske specialiteter. Læs en anmeldelse her.

Foto: Per Danielsen

Overblik

Pros

+ Stort udvalg af lokale mad og drikkevarer
+ God plads
+ God udsigt til fly
+ Venligt personale
+ Hurtig oprydning
+ Hyppig rengøring af toiletter

Cons

- Lunken bacon og æg

ATMOSFÆRE

SERVICE

INDRETNING

FORPLEJNING

FACILITETER

Generel Vurdering

Konklusion

Loungen er rummeligt indrettet med god afveksling. Der er et stort udvalg af italiensk mad og drikkevarer. Der er også en venlig betjening.

4.4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *