Flere amerikanske flyselskaber skruer bagageprisen op

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Du kender det, en promo billet eller en super basic billet. Der er alle slags typer, men med mange af disse billetter er priserne så lave, at der ofte er mange gebyrer, der ikke kan undgås. Favoritten blandt flyselskaberne er gebyret for indchecket bagage. Hos en række amerikanske selskaber har den fået et hak opad.

Det vigtigste er selvfølgelig, at du ankommer til bestemmelsesstedet, men nogle gange er det meget praktisk at have lidt mere bagage med, end du må have med dig i kabinen. Ekstra bagage kan i det tilfælde tilkøbes. Nogle selskaber tager mere for privilegiet end andre. For nylig har flere amerikanske virksomheder øget prisen.

JetBlue

I august i år steg bagagepriserne hos amerikanske JetBlue allerede. JetBlue er et flyselskab, der blev grundlagt i 2000 og er stille og roligt blevet større. De flyver nu til 102 forskellige destinationer inden for Nordamerika, Mellemamerika og Sydamerika. Flyselskabet øgede bagagepriserne i slutningen af august. Det var det første selskab til at gøre dette. Prisen på den første kuffertbagage gik op fra $25 til $30. Også kufferterne efter den første er forhøjet i pris. Se oversigten nedenfor.

De 3 store i USA

Der gik ikke lang tid før JetBlue ikke var alene om at hæve priserne. De andre flyselskaber i USA øgede også deres priser. United øgede priserne på holdbagage til rejser inden for USA kort efter JetBlue. Dette vedrører flyrejser i economy class hos United. Hvis du flyver i Business Class eller First Class, kan du tage bagagen (gratis) med dig. United hævede priserne på den første kuffert til $30, – og en anden kuffert til $40. Igen er priserne forhøjet med $5 per kuffert.

 

Bagagepriser indenfor USA

Hvis du rejser med United fra USA til for eksempel Europa, koster kufferten alt efter din billetpris enten ingenting eller $60 for din første kuffert. Din anden kuffert koster derefter $100, -. Hvis du vil vide mere eller bagagereglerne hos United, skal du tjekke dette link.

Prisen afhænger typen af billet du har købt.

Efterfulgt af Delta og American

Det er derfor ikke overraskende, at de to andre amerikanske virksomheder også har øget deres priser. Det amerikanske Delta har ikke annonceret det, men priserne synes at være blevet forhøjet med $5, – den 19. september. Det er uklart, om du også skal betale den nye pris, hvis du har købt din billet før den dato. Fra forskellige medier synes det at være, at det kun gælder billetter købt fra 19. september, hvilket også forekommer mig mest logisk. Alle bagage regler fra Delta kan ses her.

Øgede priser hos Delta

Og så er der den sidste store spiller fra USA. American Airlines, ligesom de førnævnte selskaber, har også øget prisen på kufferterne med $ 5, -. Priserne for rejser i økonomi inden for USA og Canada er nu som følgende:

 

Disse priser gælder for billetter købt hos American Airlines fra 21. september. Alle priser hos American Airlines for holdbagage findes her.

 

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Marco fra vores søsterside Insideflyer.nl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *