Nyt catering-koncept på Turkish Airlines Business Class

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Turkish Airlines er flere gange blevet tildelt priser for sin catering. Maden i Turkish Airlines Business Class har også fået meget ros blandt vores læsere på forumet. Nu kommer flyselskabet med to nyheder for sine Business Class-passagerer.

Mange flyselskaber er de siste år begyndt at tilbyde forhåndsbestilling af mad og det vil du nu også kunne gøre næste gang du flyver Turkish Airlines Business Class. Bestillingen kan laves fra en uge før rejsen og indtil 48 timer før flyafgang, enten på hjemmesiden eller via selskabets mobil-app.

Vælg måltid før rejsen

Tjenesten er tilgængelig på interkontinentale flyvninger fra Istanbul til en række destinationer over hele verden. Hvilke måltider som er tilgængelige på flyveturen vil variere, men du får uanset meget at vælge imellem fra både tyrkisk og internationalt køkken. Menuen er delt ind i Red Meat Selections, Seafood and White Meat Selections og Pasta and Other Selections. Her er der med andre ord noget for enhver smag.

Du finder mere information om tilbudet og menuen på Turkish Airlines hjemmeside.

Spis når du selv ønsker

Passagerer i Turkish Airlines Business Class får nu også muligheden for at vælge selv hvornår de ønsker at spise. Selvom Turkish Airlines er ikke de eneste som tilbyder dette i Business Class, er dette en tjeneste som tilbydes af ret få andre selskaber i dag. Tjenesten tilbydes på alle selskabets interkontinentale natflyvinger til og fra Istanbul.

 

Billeder fra Turkish Airlines

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *