InsideFlyer Giveaway – Vind luksushotelophold på Maldiverne

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I dag er vi klar med endnu en mulighed for at vinde et luksushotelophold på Maldiverne. I dag kan du vinde et 4-dages ophold på det flotte Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa.

Fejre sommeren sammen med Sheraton

Med en placering på en privat ø på det nordlige Male Atoll, så har Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa en utrolig flot placering.

Alligevel er det kun en 15 minutters tur med speedbåd fra Velana International Airport. Så du spilder ikke tiden og kan hurtigt komme til at nyde dit ophold.

Det er derfor også perfekt til kortere ophold, da transporttiden ikke er længere.

På øen er der 7 restauranter og barer. Der er to poolområder, tennisbaner og fitnesscenter. Der er også flere andre aktiviteter rundt om på øen. Du kan også benytte dig af Sheraton’s eget Side-by-Side familieprogram, som derfor også gøre øen godt til familier – udover naturligvis par.

Dagens præmie…

Sammen med Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa, så er vi glade for at vi i dag har en giveaway på 4-nætter i en Island Cottage. Det er inklusiv morgenmad for to personer. Turen til og fra øen med speedbåd er også inkluderet.

Klik på nedenstående link for at deltage i dagen lodtrækning:

Klik her for at deltage!

Tip: Hvis du bruger dit deltagerlink til konkurrencen, så vil du få ekstra chancer for at vinde. Det gælder også hvis du kigger på en af vores YouTube vidoer. Der er flere muligheder for at øge chancen for at vinde.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. Lars Petter Blomvik siger

    Var på Maldiven i 2008 på jobb.
    Kunne gjerne tenkt en ferie der også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *