InsideFlyer Giveaway – Vind et ophold på et af de nyeste Hilton hoteller i London

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi er nået til den femte dag af vores Celebrate the Summer Giveaway. I dag kan du vinde et ophold på et af Hilton’s hoteller i London – nemlig Lost Property St Paul’s London – Curio Collection by Hilton.

Fejre sommeren sammen med Hilton…

Det er ikke lang tid siden at Hilton åbnede deres  Lost Property St Paul’s London – Curio Collection by Hilton. Så du kan være blandt de første til at opleve hotellet og vise billeder fra det på Facebook eller Instagram.

Hotellet har 145 værelser og ligger kun 100 meter fra St. Paul’s Cathedral i London.

Dermed er det helt perfekt som udgangspunkt til at se London. Du er i gåafstand fra for eksempel Covent Garden og South Bank.,

Hotellets navn er til ære for bygningen det ligger i. Temaet kan også ses i hele designet, hvor du finder “tabte” bowler hatte og kunst.

Dagens præmie…

Sammen med Hilton kan vi i dag give dig muligheden for at vinde et ophold på deres Lost Property St Paul’s London – Curio Collection by Hilton.

Opholdet er for 2 personer og er inklusiv morgenmad.

Klik på nedenstående link for at deltage i dagen lodtrækning:

Klik her for at deltage!

Tip: Hvis du bruger dit deltagerlink til konkurrencen, så vil du få ekstra chancer for at vinde. Det gælder også hvis du kigger på en af vores YouTube vidoer. Der er flere muligheder for at øge chancen for at vinde.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *