Anmeldelse: Park Hyatt Dubai

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I skyggen af den globale pandemi har mulighederne for at rejse og besøge andre lande været særdeles begrænset og restriktionerne har åbnet og især lukket hurtigere end man kunne nå at tælle til 3.

Men, et lille lys i mørket har været Dubai, som ufortjent har været prygelknabe for deres håndtering at COVID testene. I efteråret, inden regeringen lukkede Danmark ned den 9. december, bestilte vi i vores familie efter at have undersøgt det begrænsede marked for rejser en tur til Dubai og vores valg af flyselskab faldt på Lufthansa, som var 40% billigere end Emirates der ellers flyver ruten København til Dubai direkte. Vi skulle skifte i Frankfurt.

Velkommen til Park Hyatt Dubai – kun 10 minutter fra lufthavnen.

Vores valg var rimeligt nemt, som mangeårig medlem af Hyatt skulle vi selvfølgelig bo på en af deres hoteller i byen.

Vi valgte at gå all in og forhørte hos min rejseagent Kristen Nix om mulighederne hos Park Hyatt. Hun vendte tilbage med en i vores øjne rimelig pris og de sædvanlige perks som gratis morgenmad, hver 3. nat gratis (der er så justeret på de 2 første nætters pris, skal man lige være opmærksom på) $100 kredit og frugt og vand hver dag.

Inden vi rejste bekræftede hotellet også at vi var blevet opgraderet fra en Lagoon king bed room til en suite, hvilket fordoblede værelsets størrelse.

Prisen i alt for bookingen var 7.800,00 Dubaidollar (kurs 1.7) hvilket er 13.260,- danske kroner for 2 voksne og et barn på 12 år for 6 nætter.

Den endelige regning vi betale var på lige knap 15.000,- danske kroner, da vi havde spiste et par gange på hotellets restauranter og også fornøjet os med frokoster ved poolen.

Beliggenhed

Park Hyatt Dubai ligger en kilometer fra lufthavnen, så fra vi gik ud af ankomsthallen til vi stod ved hotellet gik der 10 minutter. Vi valgte efter råd at tage en af de officielle taxier som er beige og betalte en pris på ca. 40,- danske kroner for turen.

Poolområdet var flot og med masser af plads.

Hotellet ligger lige op og ned af Dubai Creek, et golf resort og sammen med en marina og et par rækker private boliger idyllisk beliggende i en grøn oase af højhuse i glas og stål.

Ankomsten til receptionen forgår som man kunne forvente på Hyatts tophoteller, alt foregår glidende og til perfektion, efter at have tjekket ind blev vi fulgt til vores suite og fik en hurtig gennemgang af værelset.

Temperaturen tages ved indgangen til hotellet.

Inden man træder ind i Park Hyatts reception måles din temperatur på afstand af en termisk måler som man også ser i visse lufthavne og håndsprit er tilrådighed overalt i receptionen.

Værelset

Pragtfuld værelse med 2 terrasser, den ene med bord og 2 stole, den anden i soveværelset var med 2 solstole.

Fin velkomstgave på værelset.

Stuen havde sit eget toilet, hvilket var dejligt for vores datter på 12, så skulle hun ikke ind igennem soveværelset. I stuen var der skrivebord med stol, et sofaarrangement som lige passede til at datteren kunne sove der.

Stue med skrivebord ved vinduet.

En lille anke var dog at da stikkene var anderledes end dem vi benytter hjemme måtte vi kontakte receptionen 3 gange inden vi endelig fik fat i en vi skulle låne en adapter af, der var heller ikke nogen USB-lader til rådighed, hvilket man ser flere og flere steder det tilbydes.

Soveværelset har en stor rimelig fast dobbeltseng, walk-in closet, kæmpe badeværelse med badekar og stor bruseniche hvor der snildt kunne være 2 personer.

Stort badeværelse hørte til suiten. Der var også et ekstra toilet i stuen.

Restauranter

Park Hyatt har flere restauranter på selve stedet plus en der ligger på det tilknyttede golfresort og ved marinaen ligger der yderligere 3 restauranter hvoraf 2 af dem er for voksne over 16 år.

Vi nåede at spise på den Thai restaurant der ligger på selve hotellet og så den der ligger ved golfresortet, begge var ganske glimrende med udemærket mad, vi fravalgte vin og øl, da drikkevarer med alkohol er prissat ganske højt.

Morgenmaden som var omfangsrigt kunne man vælge at spise enten inden eller udendørs, vi valgte selvfølgelig at spise udenfor da vejret var solrigt og pragtfuldt. Tjenerne var opmærksomme og det første de gjorde ved ankomst var at tjekke ens temperatur og afspritning af hænder var en selvfølge.

Egg Benedict var inklusiv i prisen.

Vi havde da vi bookede igennem Kristen Nix gratis morgenmad og inkluderet i det var 3 forskellige versioner af Eggs Benedict og alle 3 var fremragende, til børn lavede hotellet både pandekager og vafler.

Morgenmaden var flot og med masser af muligheder.

Frisk frugt i alle afskygninger dog skulle mango bestilles seperat. 6 forskellige juicer, arabisk morgenmad, brød og kager ad libitum – der manglede bestemt ikke noget.

Faciliteter

Park Hyatt Dubai har 3 pools på hotellet, en for børn der desværre lå lidt afsides og oppe i niveau så vinden kunne mærkes.

Pool med strandsand og “endless”.

En endless pool med sandstrand for voksne over 16 år, den var populær og ofte var alle solstole optaget af hotellets gæster.

Og den sidste pool var den vi opholdte os ved det meste af tiden, de lå behageligt i læ af hotellet og var faktisk som en lille oase med dens palmer der skyggede for den bagende sol.

Ved poolen kunne man deltage i forskellige aktiviteter som bordtennis og skak.

Hotellet havde også en spaafdeling samt frisør og en lille butik hvor man kunne købe plejeprodukter.

Room service var meget opmærksomme og gav flere overraskelser i løbet af vores ophold.

2 gange om dagen kom roomservice rundt og tjekkede om der skulle rengøres eller fyldes op med frisk frugt på værelserne, noget vores datter var meget glad for.

Mens vi var der tog hotellet tiltag til at man kunne blive testet for COVID-19 på selve hotellet, de have entreret sig med skulle det vise sig 2 forskellige firmaer der skiftede til at være på vagt og tage prøver. Beklageligvis var opstarten lidt kaotisk og 3 gange fik jeg forskellige priser på deres ydelser.

Da Danmark jo kræver en test der ikke måtte være mere end 24 timer gammel, så fik vi en PCR hurtigtest til 650,- Dirham (ca. 1.100 danske kroner) og resultatet forelå efter 6 timer på print til os.

Alle billeder i anmeldelsen er taget af Kenneth, som også har skrevet anmeldelsen til InsideFlyer.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

+ Begge pools
+ Restauranterne
+ Personalet som var yderst professionelle

Cons

- Forvirringen med opstarten af COVID19 test

Komfort/Værelse

Faciliteter

Mad/Drikke

Service

Value 4 Money

Generel Vurdering

Konklusion

Alt i alt var vi overordentligt godt tilfredse med opholdet på Park Hyatt Dubai og kan klart anbefale hotellet til andre rejsende.

5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *