Turkish Airlines tilbage i luften over Billund og tilføjer endnu en rute

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Turkish Airlines vender tilbage til Billund Lufthavn med deres populære hub-rute til den store netværkslufthavn i Istanbul, som åbner op for vidererejser til resten af verden – især Asien.

Men selskabet kommer også med en ny attraktiv rute til de mange danskere, der enten har feriebolig eller som holder ferie i området omkring Alanya.

Selvom det ikke kan mærkes i den passagertomme terminal, er Billund Lufthavn i stødet, og der bliver gjort klar til en aktiv sommer. Nu har Turkish Airlines også meldt sin tilbagekomst og ikke kun med sin attraktive rute til den store hub-lufthavn, som giver forbindelser til eksempelvis Thailand med kun ét stop i Istanbul.

Turkish Airlines – Loungen i Istanbul

Direkte (næsten) til Alanya

Samtidig præsenterer Turkish Airlines også en rutenyhed fra Billund. Den nye destination er Gazipasa – lufthavnen nær Alanya og den tyrkiske riviera. Dette er en god nyhed for alle danskere, der har en feriebolig i Alanya-området eller, som hvert år tager på ferie dertil.

Nu er det sidste års tid gået med Corona, og vi har alle brug for gode nyheder. Og det her er endnu en god nyhed for os alle. Det er fantastisk, at Turkish Airlines også har stor tiltro til Billund Lufthavn og markedet her i Vest danmark. Ruten til Istanbul var populær før Covid-19, og Turkish Airlines ved, at markedet stadig er stærkt. Danskerne har sparet op og er klar til at komme til varmere himmelstrøg så snart, det er muligt.

Jesper Klausholm, marketingchef, Billund Lufthavn.

På ruten til Gazipasa kan man både købe en pakkerejse hos bl.a. Mixx Travel eller købe flybilletter direkte til destinationen igennem Turkish Airlines, og det er et stort plus for ruten.

Alanya er en meget populær feriedestination for danskerne, og på Turkish Airlines nye rute er det muligt både at købe traditionelle pakkerejser eller blot flybilletten. Det er nemlig utroligt attraktivt for de mange vestdanskere, som har en feriebolig i Alanya.

Jesper Klausholm, marketingchef, Billund Lufthavn.

Tidstabel

Turkish Airlines flyver til Gazipasa hver torsdag fra den 17. juni:

  • Gazipasa-Billund Lufthavn: klokken 11:00-14:10
  • Billund Lufthavn-Gazipasa: klokken 15:10-20:10Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *