Anmeldelse: Hotel Reisen i Stockholm – en del af Hyatt kæden

Hyatt Hotel Reisen Stockholm

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Sidste år annoncerede Hyatt at de overtog Hotel Reisen efter First Hotel gruppen. InsideFlyer har været forbi og lavet en anmeldelse her kort tid efter deres åbning som et Hyatt hotel.

Det er Hyatt’s andet hotel i Stockholm, hvor de også har Hotel Bank.

Hotel Reisen blev overtaget midt i en noget turbulent coronaperiode og det var mit ophold også præget af.

Hyatt Hotel Reisen Stockholm
Hyatt Hotel Reisen Stockholm. Foto: KKO

Hotellet ligger idyllisk i Stockholms gamle kvarter ikke mere end 200 meter fra kongeslotte og med en pragtfuld udsigt udover Djurgården og med et kig til the grand old lady – “Grand Hotel”.

Mit ophold var af forretningsmæssig øjemed, så selvom Hotel Bank var bedre beliggende i forhold til det centrale Stockholm og også lå mere i læ af vinteren bidske vinde og vejrlig så skulle der jo tages en for holdet.

Lad det være sagt med det samme, hotellet er stadig præget af ombygningen, værelserne var efter portiernes oplysning færdige, men jeg kunne konstatere at der var fejl og mangler mange steder, mit første værelse som var en opgradering lå på hjørnet med en rigtig god udsigt på 4. sal.

Efter udpakning af kuffert var det tid til et varmt bad, eller det var ihvertfald håbet indtil jeg blandingsbatteriet i bruserne opgave og led en stille død, simpelthen dårlig håndværk medførte at gevindet i batteriet var itu.

Tøjet på igen og pakke sammen og ned til receptionen, fik et nyt værelse i modsatte ende, denne gang på 3. sal og stadig et hjørneværelse. 

Hyatt Hotel Reisen Stockholm
Hyatt Hotel Reisen Stockholm. Foto: KKO

Værelsets indretning var som det skulle være, savner en minibar / køleskab og en intelligent fordeling af stikkontakter, syntes altid man skal lede efter et stik til kaffemaskinen!

Ingen vand på værelset som man kan forvente som Hyatt medlem desværre. Morgenmaden var nok hvad jeg vil kalde for af standard, men kunne blive mæt og igen henset til at vi er midt i en epedimi som er det som det er.

Hvis opholdet havde fundet sted om sommeren ville jeg ikke være i tvivl om at det ligger perfekt, men midt vinter hvor vejrliget er barsk og vinden var bidende koldt så er mit råd at tage et hotel der ligger inde i selve byen.

Dyrt at parkere en bil

Kommer du til hotellet i bil som jeg gjorde, så vær forberedt på at Stockholms kommune flår dig i P-afgift hvis du vil benyttet dig af den offentlige parkering ligeoverfor hotellet, som af en eller anden årsag var meget eftertragtet.

Hyatt Hotel Reisen Stockholm
Hyatt Hotel Reisen Stockholm. Foto: KKO

Skal hotellet sørge for parkering tager de 700,00 svenske kroner per døgn fik jeg oplyst.

Lidt flere billeder af hotellet:

Hyatt Hotel Reisen Stockholm
Hyatt Hotel Reisen Stockholm. Foto: KKO
Hyatt Hotel Reisen Stockholm
Hyatt Hotel Reisen Stockholm. Foto: KKOHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

+ Belligenheden
+ Udsigt

Cons

- Stadig præget af ombygning og corona pandamien
- Høj P afgift

Komfort/Værelse

Faciliteter

Mad/Drikke

Service

Value 4 Money

Generel Vurdering

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *