Tjen op til 15.000 Hyatt points i Asien, Australien og New Zealand

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

World Of Hyatt kører i øjeblikket en kampagne, hvor du kan tjene op til 15.000 bonuspoint på ophold i Asien, Australien og New Zealand. Kampagnen gælder for ophold fra 16. maj til 2. september 2022.

Du optjener 1.000 bonuspoint for hver anden overnatning på et Hyatt-hotel i Asien eller Oceanien. Det betyder, at du i alt kan optjene 15.000 bonuspoint og hertil skal du altså have i alt 30 overnatninger, fordelte over mindst 15 ophold. For at benytte denne kampagne skal du registrere dig inden den 31. juli 2022, og du kan gøre dette via dette link. Bookinger foretaget inden du har tilmeldt dig tæller ikke med. Hvis du endnu ikke er medlem af World Of Hyatt, kan du oprette en konto via dette link.

Hyatt Regency Hanoi (Billede: Hyatt)

Derudover skal du være opmærksom på, at M life Rewards-destinationer, Small Luxury Hotels of the World (“SLH”) hoteller og Lindblad Expeditions er udelukket fra denne kampagne. Efter at have tjekket ud, kan det tage op til omkring to til tre uger, før bonuspointene bliver krediteret din konto. Medmindre andet er angivet, kan du desuden ikke kombinere denne kampagne med andre kampagner eller rabatter. I alt 78 hoteller deltager i kampagnen. Hele listen kan ses på kampagnesiden.

Listen indeholder helt klart en række interessante hoteller såsom Hyatt Phuket Regency Resort. Desværre er det ikke alle hoteller på ovenstående liste, der er særlig interessante i øjeblikket. Dette skyldes, at et stort antal lande som Japan, Sydkorea og Kina (inklusive Hong Kong og Taiwan) i øjeblikket stadig er lukket ned eller kræver karantæne ved ankomst. Lande som Malaysia, Thailand, Filippinerne og Indonesien er nu genåbnet for udenlandske turister.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Goffe de Boer og bragt på vores hollandske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *