Anmeldelse: Hotel Reisen – The Unbound Collection by Hyatt

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Selv synes jeg altid en tur til Stockholm er en god ide. Byen bugner af seværdigheder og gode spisesteder og den svage svenske krone gør det ekstra attraktivt at være dansker i byen.

Til en kort weekendtur med min far, havde jeg valgt Hotel Reisen på grund af den meget centrale beliggenhed i Gamla Stan. Hyatt overtog driften af det historiske hotel i 2021 og har efterhånden gjort det til et rigtig hyggeligt og velfungerende hotel.

Beliggenhed

Hotellet ligger i Gamla Stan og lige ud til vandet med kig over mod Djurgården.

Båden til Djurgården sejler blot fem minutters gang fra hotellet og Kongeslottet ligger et par hundrede meter væk.


Indenfor kort gåafstand findes desuden en lang række restauranter og museer – bl.a. Nobel Museet og Fotografiska.

Check-in

Vi blev mødt af et smilende personale som relativt hurtigt fik klaret nøglekort til det ene af vores værelser. Vi ankom kl. ca. 14.00 og måtte vente en times tid på at få nøgler til det sidste værelse. Ventetiden blev brugt i Gamla Stan. Der findes værre steder at slå en time ihjel.

Værelset

Jeg havde reserveret to King Bed værelser. Disse er placeret i den bagerste del af hotellet med kig ud i de smalle gyder der findes på begge sider af bygningen. Værelserne er ca. 20kvm. store og udmærket indrettede.

Derudover finder du alt hvad du kan forvente på et hotel fra øverste hylde: Pengeskab, minibar, kaffe/the faciliteter, strygejern og -bræt, badekåber og futter, barbergrej, ørepropper med mere.

Sengen var behagelig og havde flere forskellige typer puder.

Badeværelset har en god størrelse og indeholder bl.a. en stor bruseniche.

Skal jeg komme med en lille anke, så er det i forhold til afstanden mellem fodenden af sengen og fjernsynet som er monteret på væggen. Jeg er almindelige af bygning, men jeg var alligevel nødt til at hælde ind over sengen hver gang jeg passerede fjernsynet.

Ret smal passage mellem TV og seng. Fotokredit: Carl Erik Larsen.

Jeg har fuld forståelse for at de historiske rammer, skaber nogle begrænsinger i forhold til hvordan værelserne indrettes og det var ikke noget der på nogen måde spolerede mit ophold.

Mad og drikke

Hotellet råder over en restaurant og to barer.

For at et hotel af denne standard, er morgenmadsbuffeten god, uden at være prangende. Jeg tror nu de færreste vil savne noget.

Kaffe eller the serveres ved bordet. Det samme gør juice (der findes forskellige slags). Specialkaffe klares mod bestilling.

Derudover finder du blandt andet røræg, pølser, frisk frugt og grønt og et fint udvalg af brød.

Den første aften valgte vi at spise på hotellet, og jeg må være ærlig og sige, at niveauet overraskede mig. Det er længe siden jeg har spist så godt på et hotel.

Vi fik hver en hovedret og dessert og delte en flaske god rødvin. Samlet pris for herlighederne blev dkr. 1.150. Det synes jeg faktisk er rimeligt.

Den ene af hotellets barer er vel mest at betragte som en lobby bar. Herfra kan du i bløde stole bl.a. kigge ud over vandet og over mod Djurgården.

Hotellets anden bar er placeret bagerst i stueetagen, bag receptionen. Her spilles live musik flere gange om ugen og her er en mere intim stemning.

Faciliteter

Effektivt WIFI findes over hele hotellet og er gratis. Jeg kunne uden problemer streame et afsnit af en Netflix-serie fra min telefon til fjernsynet (som er udstyret med Chromecast) på mit værelse.

I hotellets kælder findes en SPA afdeling med en lille koldtvands-pool, samt et lille fitnessrum.

World of Hyatt

Hotellet er en del af Hyatt gruppen, så du kan naturligvis både optjene og bruge point på ophold på hotellet.

Fotokredit: Carl Erik LarsenHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

- Beliggenhed
- Servicemindet personale
- Flotte værelser
- God morgenmad
- Lækker aftensmad i restauranten

Service

Lokation

Værelse

Features

Value

Generel Vurdering

Konklusion

Jeg følte mig virkelig godt tilpas på Hotel Reisen. Personalet var søde og hjælpsomme, værelset var flot og maden god. Og beliggenheden er svær at slå: I Gamla Stan med kig ud over vandet.

4.5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *