easyJet giver ansatte bonus

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Ansatte i easyJet, der vælger at blive i selskabet sommersæsonen over. Disse ansatte kan se frem til en kontant bonus.

Det er ikke længe siden at vi kunne berette at easyJet, har valgt at fjerne en sæderække ombord på deres Airbus A319, for at spare en ansat blandt kabinepersonalet.

Nu, viser det sig at det britiske lavprisselskab, tager mere drastiske metoder i brug i kampen for at rekruttere nyt, samt at fastholde eksisterende kabinepersonale.

1000 Pund i bonus

Bonussen, det drejer sig om, er på 1000 pund og primært for at fastholde selskabets kabinepersonale over den kommende sommer.

Sommerprogrammet for 2022, står hos easyJet til at blive et af de største trafikprogrammer nogensinde, og i takt med at andre flyselskaber også søger ansatte hurtigere end hvad efterspørgslen kan klare, så må easyJet, finde en metode til at fastholde sine ansatte, samt at gøre sig attraktiv i forhold til nye ansatte, der ligeledes vil modtage bonussen.

Svært at skaffe ansatte

Det massive pres på at genåbne flyselskabernes markeder, har betydet at selskaberne på samme tid skal ud og hyre nyt kabinepersonale, hvor der dog er et problem.

Problemet er blot at selskaberne ikke kan nå at rekruttere nyt kabinepersonale, i takt med at efterspørgslen atter stiger på flyrejser.

Efterspørgslen på flyrejser, er steget hurtigere, end hvad markedet kan klare, og Under Covid-19 pandemien har flyselskaberne massefyret kabineansatte.

Disse massefyringer af kabineansatte under pandemien, har blandt andet medvirket, at mange tidligere kabineansatte, ikke har fået fornyet deres certifikater og kurser til tiden, så de nu må hele rekrutteringsprocessen om igen.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *