easyJet med øgede frekvenser til Frankrig

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det engelske lavprisselskab easyJet øger atter sin tilstedeværelse i Kastrup. I denne omgang er der dog tale om kapacitetsudvidelser på 2 ruter.

Det britiske lavprisselskab easyJet som fra København har 14 ruter, udvider atter sin tilstedeværelse i den danske hovedstad. easyJet har nemlig valgt at lade deres nyeste rute der går fra Nice og til København, gå hen og blive en helårsrute.

Ligesom nu vil ruten igennem vinteren 2023/24, også blive fløjet med 2 ugentlige afgange. At easyJet nu gør ruten mellem København og Nice, til en helårsrute, bevidner også om det store potentiale som der findes i ruten.

Også Lyon får ekstra afgange

Ruten mellem København og Lyon, er for easyJet ikke ny. easyJet lancerede oprindeligt ruten tilbage i april 2016, med netop 3 ugentlige afgange. Ruten lå ligesom mange andre af easyJets ruter stille, under covid-19 pandemien.

easyJet, er ved at ligge ruter og frekvenser til salg for vinterprogrammet 2023/24. I dette vinterprogram, ser man blandt andet at easyJet, atter har valgt at smide den 3 ugentlige afgang på ruten til Lyon.

Frekvenser for ruterne

Ruten mellem København og Nice, bliver her i sommerprogrammet fløjet på tirsdage og lørdage. Denne betjening vil fra vinterprogrammets start, ændre sig til at blive en betjening på tirsdage og søndage.

For ruten mellem København og Lyon vil der ligeledes ske en øgning af rutens betjeningsomfang. På denne rute, bliver der indsat en ekstra ugentlig afgang, det meste af vinteren. Fra vinterprogrammets start, vil Lyonruten, få tilføjet en tirsdagsafgang. Herefter, vil der det meste af vinteren være betjening på tirsdag, fredag og søndage.

For Lyon rutens vedkommende vil der i Vinterprogrammets fartplan dog være lidt afvigelser på tirsdagsafgangen. I November vil tirsdagsafgangen kun blive fløjet den 7. November. I December, vil tirsdagsafgangen blive fløjet hele måneden hvorimod der i januar kun vil blive fløjet en enkelt gang om tirsdagen. I Februar og Marts ligger ruten igen til at blive betjent hver tirsdag.

(Forsidefoto: BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *