Biologisk diversitet er nøglen til bæredygtighed i luftfarten ifølge blandt andet Air France – KLM

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Biologisk diversitet er nøglen til bæredygtighed, og dette fejrer Air France – KLM årligt den 22. maj.

Air France – KLM er fuldt ud klar over, at selve flyvningen ikke pludselig bliver “grønnere” takket været deres genplantningsprogram, men dit bidrag vil helt sikkert hjælpe.

Genplantning af skov er et naturbaseret bidrag, der kompenserer for CO2-udledning uden for luftfartsindustrien. Indtil videre er der blevet plantet flere end 7,5 millioner i Panama, og 15 truede arter er vendt tilbage til skoven takket være bidragene fra Air France – KLM passagerer.

Projektet i Panama er Gold Standard certificeret. Alle passagerer, kan vælge at bruge CO2ZERO via MyTrip på KLMs hjemmeside eller i KLM-appen.

Rejsebureauet Det Lille ErhvervsRejsebureau går den “grønne” vej

Rejsebureauet Det Lille ErhvervsRejsebureau a/s har tilmeldt sig ’Corporate SAF Program’ for at være med til at øge efterspørgslen på bæredygtigt flybrændstof (SAF). På nuværende tidspunkt en af de mest effektive måder at reducere udledningen af CO2 ved flyvning.

Vi er et rejsebureau med mange års erfaring dedikeret til at give vore erhvervskunder den bedste oplevelse når de rejser. Vi tilslutter os nu Air France og KLM’s Corporate SAF Program, da vi ved at mange af vore kunder har bæredygtighed højt på agendaen og vi altid gerne vil give dem det lille ekstra. Men derudover ønsker vi ligeledes at gøre en positiv forskel for den danske rejsebranche. Vi vil gerne tænke lidt ’stort’ og håber at flere danske rejsebureauer vil gøre det samme – tænk stort.

Annette Steenfat, indehaver af Det Lille ErhvervsRejsebureau.

Det er en fornøjelse at byde Det Lille ErhvervsRejsebureau velkommen i vores Corporate SAF-program. At flyve på bæredygtigt flybrændstof er en af de bedste måder hvorpå vi kan reducere udledningen. Helt op til 75 % sammenlignet med fossilt brændstof. I dag er mindre end 1 % af alt brændstof, der bruges af kommercielle flyselskaber, bæredygtigt. Ved at samarbejde med partnere som Annette og hendes team accelerer vi den nødvendige forandring sammen.

Anita Wagner Feddersen, Salgsdirektør, Air France KLM Danmark.

Hos Air France og KLM ser vi en øget interesse fra partnere i rejsebranchen i forhold til at bidrage til en mere bæredygtig industri. At bruge SAF ved flyvning spiller en vigtig rolle i at gøre flyrejser mere bæredygtige. I dag er produktionen af SAF meget begrænset, og prisen er 3-4 gange højere end fossilt brændstof. Ved at øge efterspørgslen vil prisen falde og forbruget stige. Andre relevante løftestænger er en moderne og opdateret flåde sammen med optimerede flyveplaner og effektive operationelle procedurer.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *