Anmeldelse: Kimpton de Witt Hotel Amsterdam

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi fortsætter vores miniserie med hotelanmeldelser fra Amsterdam. I dag kigger vi nærmere på Kimpton de Witt Hotel Amsterdam, som deltager i IHG Rewards.

Når pandemien på et tidspunkt igen tillader, bliver de første rejser nok forholdsvis tæt på. Vi bringer derfor en serie anmeldelser af hoteller i Amsterdam. Denne gang kan du læse om mine erfaringer på Kimpton de Witt Hotel Amsterdam.

Vi har tidligere bragt en anmeldelse af Sir Adam Hotel Amsterdam, Member of Design hotels og del af Marriott Bonvoy programmet. Du kan også læse vores anmeldelse af INK Hotel Amsterdam MGallery, som deltager i Accor ALL programmet. Lidt længere hjemmefra, har vi også tidligere anmeldt Kimpton INK48 i New York af samme kæde.

Kimpton De Witt Hotel er det første Kimpton Hotel i Europa. Senere sluttede Kimpton Fitzroy i London sig til rækkerne. Der er nu i alt syv Kimpton-hoteller i Europa. Langt de fleste Kimpton hoteller findes i Nordamerika. Der findes også et antal i Asien og Mellemamerika.

Lokation

Kimpton De Witt ligger centralt i Amsterdam på Nieuwezijdse Voorburgwal. Det er nær hovedbanegården, og de vigtigste seværdigheder i den hollandske hovedstad kan nås til fods eller med sporvogn. Kommer du med offentlig transport? Så er dette virkelig et ideelt hotel. Du kan gå over til hotellet inden for ti minutter.

Hotellet er også let tilgængeligt i bil. Kimpton har sit eget parkeringshus med et begrænset antal pladser, som du kan reservere på forhånd. Dette koster € 55 per dag som standard, men pakker er tilgængelige, som inkluderer parkeringsafgiften. Ved ankomsten er det muligt at parkere foran hotellet for aflæsning af kufferter og tasker. Parkeringshuset ligger ved siden af ​​hotellet og er let tilgængeligt.

Set forfra er Kimpton De Witt Hotel på ingen måde iøjefaldende (Billede: InsideFlyer)

Ankomst og check ind

Faktisk har jeg aldrig bemærket facaden på Kimpton De Witt. Normalt besøger jeg Amsterdam regelmæssigt, men har aldrig realiseret, at den lille grønne mur og det store blå flag skulle repræsentere et Kimpton.

Når du kommer ind på hotellet lægger du dog straks mærke til, at du efterlader trængslen og travlheden udenfor. Lobbyen er smagfuldt indrettet med naturlige materialer og mange planter. I forbindelse med pandemien bliver du bedt om at desinficere dine hænder. Det er påkrævet at bære en ansigtsmaske. Alle medarbejdere bærer også en ansigtsmaske.

Check-in forløb gnidningsfrit, fordi jeg allerede havde udfyldt alle detaljer online på forhånd via IHG-appen. Ved indtjekningen bliver du også bedt om et gyldigt ID og et kreditkort til depositum og roomservice. Det er min første gang på et Kimpton Hotel, men selvfølgelig havde jeg allerede hørt om Kimpton Secret Password. Damen i receptionen var glad for at høre dette og begyndte at tænke på en passende overraskelse.

Det skal også nævnes, at dette hotel er kæledyrsvenligt. Jeg medbragte min hund ved denne lejlighed. Ved check-in blev jeg endda tilbudt en ekstra seng specielt til min hund! Flere hotelgæster havde også medbragt deres hunde.

Værelset: King Executive

Kimpton De Witt Hotel har 274 værelser og suiter, opdelt i forskellige værelsestyper. Jeg reserverede en Mini Escape-pakke med et Deluxe-værelse. Pakken inkluderer parkering, morgenmad, €50 kredit til restaurant eller roomservice og to cocktails fra Super Lyan bar. Denne pakke til to personer kostede € 149 på reserveringstidspunktetet. Min Platinum Elite-status hos IHG Rewards Club gav mig en gratis opgradering til et større King Executive-værelse. Normalt ville sådan et værelse være langt dyrere at reservere.

King Executive-værelset har en gang ved indgangen, der fører til rummet. Her finder du et køleskab med vand, en Nespresso-kaffemaskine og en elkedel. Der er også en slags dåse med mere end rigeligt med kaffekopper, teposer og sukker / mælk. Der er også en garderobe til tøj og jakker.

Soveværelset består af en stor king-size seng med et natbord og stikkontakter på begge sider. Der er en sofa med et bord foran sengen. Der er også et skrivebord med tv. Der er også Tube Audio Bluetooth-højttalere fra LEFF Amsterdam.

Vinduerne ved sengen har en flot udsigt over Nieuwezijdse Voorburgwal og resten af byen. Vinduerne overfor sengen har udsigt til en kontorbygning. Så det er nok bedre at holde disse gardiner lukket.

Badeværelset er rimeligt rummeligt med regnbruser og separat toilet. Badeværelset inkluderer badekåber og toiletartikler fra et lokalt mærke fra Amsterdam Marie-Stella-Maris. Jeg synes, det er lidt begrænset, da kun sæber og håndcreme var tilgængelige. På et luksushotel vil man forvente lidt mere.

Restaurant og cocktailbar

Hotellet har sin egen restaurant Celia og en cocktailbar ved navn Super Lyan. Lobbyen fortsætter ind i en slags lounge, hvor der regelmæssigt arrangeres en Wine Hour. Under opholdet blev jeg også inviteret til en af dem. Pakken, jeg bestilte, indeholdt to cocktails og en kredit på € 50 til restauranten eller roomservice. Som Platinum Elite-medlem af IHG Rewards Club fik jeg også 15 € rabat på drinks i restauranten. Selvom menuen er begrænset på dette tidspunkt grundet for coronaen, er der bestemt et antal velsmagende retter og desserter på menuen.

Morgenmad serveres også på Restaurant Celia. Også her er tingene tilpasset pandemien. Hele ordren tages ved bordet og bliver efterfølgende serveret. Kaffe, te og frugtsaft genopfyldes ubegrænset. Du får også en kurv med forskelligt brød og søde sager. Selv med corona-tilpasningerne var både middag og morgenmad pænt arrangeret og også meget smagfuld.

Faciliteter

Ud over de allerede nævnte faciliteter såsom parkeringshuset, restauranten og cocktailbaren er der langt mere. Der er også et businesscenter med computere, hvor du også kan printe. Fitnesscentret var lukket på besøgstidspunktet, hvilket jeg personligt syntes var en skam. Alle hotellets gæster kan gratis leje cykler (afhængig af tilgængelighed). Der er gratis WiFi overalt på hotellet.

IHG Rewards Club

På grund af min Platinum Elite-status i IHG Rewards Club får jeg forskellige fordele på Kimpton De Witt Amsterdam. Denne anmeldelse ville ikke være komplet uden at nævne dem. For eksempel fik jeg en gratis opgradering fra et Deluxe-værelse til et Executive-værelse. Ved check-in fik jeg yderligere 600 point som velkomstgave. Jeg optjente også bonuspoint baseret på den samlede regning. En sen udtjekning var ikke noget problem. Fordi jeg havde nævnt Kimpton Secret Password ved check-ind, fik jeg en dejlig overraskelse på værelset. Endelig blev der givet en rabat på 15 € på drikkevarerne på restauranten. Så jeg må nok sige, at mit medlemskab af IHG bestemt kom til nytte her.

En dejlig overraskelse for Kimpton Secret Password (Billede: InsideFlyer)

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Christian og bragt på vores hollandske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

- meget let tilgængelig med offentlig transport
- eget parkeringshus
- god restaurant og dejlig cocktailbar
- kæledyrsvenligt

Cons

- fitnesscenter lukket på tidspunktet for besøget
- begrænsede amenities på badeværelset
- parkering er ikke billig

Service

Lokation

Værelse

Faciliteter

Generel Vurdering

Konklusion

Kimpton De Witt Amsterdam Hotel er en meget god mulighed for en Staycation i Holland. Hotellet tilbyder en god restaurant og en dejlig cocktailbar. Især hvis du bestiller en af de fordelagtige pakker, behøver du ikke bruge mange penge. Udformningen af ​​hotellet og de hyggelige værelser giver dig mulighed for virkelig at slappe af.

4.4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *