Kimpton Hotels hemmelige kode til gratis opgradering

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Kimpton Hotels giver dig nogle fordele, når du nævner den hemmelige kode “Road Trip”. Disse varierer fra hotel til hotel, men kan eksempelvis være en opgradering, gratis morgenmad eller parkering.

Det er somme tider muligt at få nogle goder og opnå nogle fordele på hoteller, selv om man ikke har guld, diamant eller platin status i hotellets loyalitets program. På det seneste har man igen på sociale medier set tricket med at give 20 dollar i drikkepenge i Las Vegas. Men man kan også bare spørg pænt. Hvis du er venlig, kan du være heldig at blive imødekommet. Men hos Kimpton Hotels er der en helt anden mulighed.

Kimpton Hotels

Kimpton Hotels har en portefølje af boutiquehoteller og findes primært i Nordamerika. Hotelkæden er med i IHG-gruppen, der også er paraply for: Intercontinental, Crowne Plaze, Holiday Inn m.fl.. Men Kimpton-kæden har dog også nogle hoteller i Europa:

  • Kimpton Amsterdam de Witt
  • Kimpton Vividora Hotel Barcelona
  • Kimpton Charlotte Square Hotel Edinburgh
  • The Kimpton Blythswood Square Hotel Glasgow
  • Kimpton Clocktower Hotel Manchester
  • Kimpton Fitzroy London
Kimpton Hotels

Kimpton har fokus på stilfuldt design, individualitet og skaber gerne en god kontakt med gæsterne. Denne kontakt finder ikke kun sted på sociale medier, men bliver også etableret på hotellet. Alle hoteller i hele verden tilbyder om aftenen et gratis glas vin i den såkaldte “Wine Hour”. Det er meget gæstfrit. Men hotelkæden har også et magisk ord, der giver dig fordele, når du tjekker ind. Disse fordele kan eksempelvis være en opgradering til et bedre værelse, gratis morgenmad eller gratis parkering. Det magiske ord blev tidligere kaldt “Secret Social Password”. Nu er denne betegnelse ændret til “Social Password”. Dette password er lige blevet ændret.

Kimptons hemmelige kode (Social Password)

Når du tjekker ind, skal du blot sige den hemmelige kode: “Road Trip”. Hvis du er i tvivl om personalet har opfattet din besked, kan du henvise til kampagnen “Social Password”. Det vil normalt medføre, at hotellet har en meget dejlig overraskelse til dig. Og du kan forvente mere end blot en pose vingummi bamser. Der er ikke udmeldt nogen udløbsdato på denne kampagne.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig bragt på vores tyske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *