Radisson Rewards: Ophold i år giver status i 2022

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Radisson Rewards giver dig en god grund til at overnatte på loyalitetsprogrammets hoteller i år: Dine ophold tæller med i beregningen af status for 2022.

Radisson Hotels og Radisson Rewards har ligesom mange andre haft store udfordringer med COVID-19 pandemien. Den totale nedlukning af alle rejseaktiviteter har ramt hotellerne hårdt på økonomien. Mange hotelprogrammer har været hurtige til at indse, at medlemmerne ikke har mulighed for at have tilstrækkeligt mange overnatninger til at kunne optjene status i kalenderåret 2020 – og derfor blev årets status også forlænget til næste år. Dette er med til at sikre, at medlemmerne har høj status i 202. Og derfor formentlig vil foretrække de hotelkæder, hvor man har status.

Hvad skal få dig til at vælge et Radisson hotel i 2020?

Det store problem har imidlertid været, hvordan man skal få kunderne tilbage på hotellet i 2020, når verden igen åbner op. Nogle hotelkæder giver store rabatter. Andre har givet ekstra mange bonuspoint. Vi har tidligere skrevet om de ekstra 5.000 point, som Radisson Rewards giver på hvert ophold.

Men spørgsmålet er naturligvis: Hvis du er med i loyalitetsprogrammer hos flere hotelkæder, hvad skal så få dig til at vælge et Radisson hotel frem for et hotel i en anden kæde?

Du vil formentlig have mest muligt ud af dine loyalitetsprogrammer. Radisson har derfor meldt ud, at alle dine ophold og alle dine statusnætter i 2020 også overføres til 2021. Dermed tæller de med i beregningen af din status for 2022. Det er en ganske god nyhed for mange medlemmer.

Elite earning roll over:
All eligible nights and stays earned in 2020 will roll over to 2021 and be applied toward maintaining or increasing your Elite status in 2022.

Radisson Rewards i nyhedsmailen “An update for our members”

Sådan får du status i Radisson Rewards

Jeg vil kort beskrive de forskellige niveauer i Radisson Rewards. Som det fremgår af oversigten nedenunder, kan man i programmet optjene sølv, guld og platin status.

Du optjener enten status ud fra antallet af ophold eller antallet af overnatninger. Eksempelvis får man guldstatus efter 30 overnatninger eller 20 ophold. Dermed tilgodeser programmet også de medlemmer, der har mange ophold på kun en enkelt nat. De skal blot have 20 ophold i løbet af kalenderåret (eller knap 2 ophold i gennemsnit hver måned). Men hvis du har et rejsemønster, hvor du tager en uge (5 overnatninger) hver gang, så skal du blot have en sådan tur hver anden måned – og du kommer op på de krævede 30 overnatninger, som også udløser guldkortet.

Mine statusfordele

Jeg har lige nu platin status i Radisson Rewards. De største fordele er, at jeg optjener ekstra mange point (75% flere end basismedlemmer), får 20% rabat i restauranten (dog ikke på alle hoteller) og har mulighed for tidlig indtjekning og sen udtjekning. Dertil kommer, at jeg har mulighed for en gratis opgradering til et bedre værelse. Jeg er altid blevet opgraderet til suiter, når jeg har boet på Radisson Blu i Ankara. Det hotel har jeg brugt meget de sidste par år. Men de mange opgraderinger skyldes også, at hotellet modtager mange store grupper, som har reserveret standardværelser. Jeg derfor har “hjulpet” hotellet med at få værelser nok til alle personer i gruppen.

Radisson Blu Ankara, hvor jeg altid bliver opgraderet til en suite – selvom jeg har reserveret det billigste standard værelse

Derfor vil jeg naturligvis gøre en del for at kunne beholde min status – også efter 2021.

Det bliver lettere at optjene status i 2021

På grund af COVID-19 pandemien, har jeg ikke boet meget på hotel i år. Men indtil nu har jeg alligevel haft 11 ophold med i alt 14 overnatninger på Radisson (en del af disse skyldes dog private rejser). Et par ophold mere i resten af året, og jeg er faktisk tæt på halvvejs til at have de 30 ophold, der kræves for at optjene platin status for året 2022. Det er da ikke helt ringe.

Med andre ord: Jeg vil nok foretrække at bo på Radisson resten af året frem for Marriot, hvor jeg ikke får noget ud af mine overnatninger. Marriott har også forlænget min status til 2021 – men mine overnatninger i år vil ikke hjælpe med til at optjene status i 2022.

Hilton Honors overfører også til 2021

Jeg skal lige huske at skrive, at Hilton Honors for et stykke tid siden indførte samme motivation, d.v.s. at dine ophold i 2020 “overføres” til 2021 – og dermed tæller med i beregningen af din status i 2022Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *