Op til 50% rabat på Anantara Hotels & Resorts

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Anantara Hotels & Resorts giver en klækkelig rabat, hvis du inden udgangen af august reserverer et ophold. Det skal bruges inden 23. december. Men du bør tjekke udenrigsministeriets rejsevejledning, restriktionerne i de enkelte lande og måske også betingelserne i din rejseforsikring, før du bruger tilbuddet.

Luksusmærket Anantara Hotels & Resorts vil også gerne motivere folk til at rejse igen. Derfor har kæden lige begyndt et udsalg med stærkt nedsatte priser på ophold – især i de næste par måneder i 2020. Hotelkæden giver en rabat på helt op til 50%. Der gives rabat på hoteller over hele verden. Udsalget løber indtil udgangen af ​​august 2020. Opholdet skal afsluttes senest 23. december 2020. Værelserne kan reserveres på denne hjemmeside.

Rabatten varierer fra region til region, og naturligvis er den også forskellig fra hotel til hotel. På det enkelte hotel kan rabatten også afhænge af værelsestypen.

Anantara Hotels & Resorts har især hoteller i Asien og Mellemøsten. Men kæden er også repræsenteret i Afrika og Europa. I Europa findes kædens hoteller i Portugal og Spanien.

Anantara Hotels

Op til 30% rabat på europæiske Anantara hoteller

Med de nuværende rejserestriktioner og usikkerheden omkring fremtiden, er det mest indlysende naturligvis at rejse indenfor Europa. Men hotelgruppen har ikke mange tilbud i vores verdensdel. Der er faktisk kun 2 hoteller: Anantara Vilmoura Algarve i Portugal og Anantara Villa Padierna Palace Resort i Spanien. På disse 2 destinationer gives 25% rabat. Desuden får du “gratis” morgenmad, da denne er med i prisen. Hvis du bestiller en suite, får du endda op til 30% rabat og gratis halvpension.

Op til 50% rabat på Anantara Hotels & Resorts i resten af verden

Tilbudspriserne gælder naturligvis for hoteller og resorts i verden – men det vil naturligvis være svært at rejse til de fjerne dele af kloden i de kommende måneder. To destinationer har allerede åbnet op for international turisme: De Forenede Arabiske Emirater og Maldiverne. Men der er selvfølgelig en række restriktioner, der skal overholdes.

Anantara Hotels & Resorts har hoteller begge steder. I de Forenede Arabiske Emirater har kæden i alt seks resorts i Dubai og Abu Dhabi. Her kan du få 25% rabat. Men du kan spare mere, hvis du reserverer et ophold på Maldiverne. Det er muligt at få op til 50% rabat på det eksklusive Niyama Private Island Resort.

Flere hotelkæder tilbyder lige nu ophold til ekstra lave priser eller med god optjening af bonuspoint. InsideFlyer anbefaler derfor, at du undersøger markedet grundigt, før du lægger dig fast på det endelige valg. Hver person og familie har deres egne vurderingskriterier – og det er derfor vigtigt, at du vælger det hoteltilbud, der passer bedst til dine ønsker og behov. Det gælder både for ferieophold og forretningsrejser.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig bragt på vores tyske søsterside.

Foto: (c) Anantara Hotels & Resorts / Niyama Private IslandHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *