SAS: Vi åbner loungerne i løbet af efteråret

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Så er der endelig kommet lidt nyt fra SAS omkring genåbningen af deres lounger. I mens de fleste af deres konkurrenter allerede har fået åbnet lounger op, så har SAS været helt tavse omkring dette spørgsmål. Men nu har vi lidt nyt.

I dag har SAS meldt ud at de arbejder på at genåbne deres lounger i løbet af efteråret. Det er godt nyt og reelt første gang vi får sat en tidshorisont på det. Vi har spurgt ind til det løbende i de sidste uger, men der har været radiotavshed.

I en besked fra Markus Ek, der er Vice President for Global Sales i SAS lyder det at loungerne i København, Stockholm og Oslo vil starte op først og at det sker gradvist i løbet af efteråret.

Desuden arbejder vi på at genåbne vores SAS Lounges, så du igen kan læse e-mails, få en bid mad eller slappe af, mens du venter på flyet. Åbningen vil ske gradvist i løbet af efteråret, og vi starter med Stockholm, København og Oslo. Mere information om dette kommer til september.

Markus Ek, Vice President Global Sales

Hvad med Fast Track og catering

Vi har derfor nu fået en ide om hvornår SAS vil vende tilbage til en mere normal operation. Men vi mangler forsat nyt om hvornår Fast Track åbner op og cateringen ombord på flyene genindføres. Igen er SAS plus produktet langt bagefter konkurrenterne. Både KLM, British Airways og Lufthansa Gruppen har længe haft fuld catering på deres premium produkter i Europa.

SAS Fast Track er der forsat ikke noget nyt om. Foto: Henrik Olsen

Vi krydser fingre for at det sker snart – lige nu føles det mere som om at det er en del af spareplanen at holde det lukket så længe som muligt. Det er trods alt meget forkert, da kunderne køber produkter ved SAS, hvor der i øjeblikket ikke længere indgår vigtige dele. Dette uden at prisen er blevet reduceret.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *