Ansatte hos Nordic Choice Hotels skal bruge mundbind

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det er nu obligatorisk at bære mundbind for medarbejdere, der er i direkte kontakt med hotellets gæster. Dette er den seneste i en række af tiltag som hotelgruppen har indført for at bekæmpe COVID-19 pandemien. Samtidig vil det være med til at give gæsterne en sikker hoteloplevelse.

Lige siden Coronavirussen begyndte at sprede sig, har vi indført foranstaltninger til at bekæmpe infektionen på alle vores hoteller i overensstemmelse med myndighedernes henstillinger. Det involverer mange forholdsregler. Det sidste tiltag er brug af ​​mundbind hos de medarbejdere, der er i direkte kontakt med gæsterne. Dette bidrager til en mere sikker arbejdsplads for vores ansatte, og at gæsterne får et endnu mere sikkert hotelophold.

 Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Fra næste uge skal alle ansatte, der er i direkte kontakt med hotellets gæster, bære mundbind, mens de er på arbejde. Gæster vil således se blandt andet receptionister bruge mundbind under indtjekningen og serveringspersonalet bære mundbind ved serveringen af morgenmad. Ifølge de norske sundhedsmyndigheder reducerer den korrekte brug af mundbind risikoen for infektion med 40 procent, hvis du holder afstand og sikrer god håndhygiejne. Brugen af ​​mundbind blandt hotelansatte vil således være et supplement til de andre vigtige foranstaltninger, der skal bekæmpe spredningen af Coronavirus.

Deltagere i konference får også tilbudt mundbind

Vi ved, at mange har et behov for at mødes igen. Med et konferencemarked, der nu langsomt men sikkert åbnes, er det vigtigt for os at kunne tilbyde sikre mødesteder. En af foranstaltningerne er, at deltagerne på konferencer nu tilbydes pakker med mundbind, handsker og håndsprit. Disse pakker kan også købes af vores faste gæster. Vores hoved fokus er at få os gennem denne krævende periode. Dette gør vi både ved at tænke på nye alternative måder samtidig med at vi indfører en række foranstaltninger, der hjælper med at beskytte både vores ansatte og gæster.

Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Safe Stay er navnet på Nordic Choice Hotels arbejde med at indføre de mange forskellige foranstaltninger til at bekæmpe infektionen. Dette inkluderer også intern træning i brug af værnemidler og korrekt brug af mundbind. Om kort tid vil hotellets gæster også kunne købe pakker med mundbind og andet udstyr til at beskytte sig mod Coronavirus. Disse pakker er til eget brug på hotellerne. I perioder med høj belægning udpeges nogle af de ansatte til at være Safe Stay Crew. Deres opgave er at sikre, at man overholder de forskellige tiltag til at bekæmpe virussen.

Nordic Choice Hotels har 5 hoteller i København: Skt. Petri, Villa Copenhagen, Comfort Hotel Vesterbro, Clarion Hotel Copenhagen Airport og Quality Hotel Høje Tåstrup.

Læs mere om Safe Stay her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *