Tripple point på Nordic Choice Hotels i dag

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I dag tilbyder Nordic Choice Hotels dig at optjene 3 gange så mange point som normalt. Det eneste du skal er at lave en hotelreservation inden dagen er gået. Kun en booking kan give en gratis overnatning.

En af de måder, som vi udnytter her på InsideFlyer er at deltage i de forskellige kampagner som hoteller og flyselskaber løbende har. Det er den mest effektive måde at opnå status på, men også at kunne få “gratis” flybilletter og overnatninger som muligt.

I dag er der en god mulighed for hurtigt at få “gratis” hotelovernatninger med Nordic Choice Hotels. De har nemlig en dagskampagne kørende, hvor du får 3 gange så mange point som normalt, hvis du bare laver en hotelreservation på deres hjemmeside eller app i dag.

Find mere information på deres hjemmeside her.

Det gælder for alle ophold du har fra den 31. marts 2023 og frem til den 1. maj 2023. Så planlægger du en ferie i påsken eller foråret, så er det en rigtig god mulighed for at optjene point nok til en “gratis” overnatning på et senere tidspunkt.

Vi skriver “gratis” fordi det reelt ikke er helt gratis. Du betaler for overnatningen der giver pointene og der har Nordic Choice Hotels indregnet værdien af pointene. Det er dog så tæt på “gratis” som det kan være – især om det er overnatninger du alligevel skulle have og ikke nogle du laver kun for at få point. Disse overnatninger er gode nok, hvis det er for at beholde status og ens optjeningsår er ved at udløbe.

1 kr = 3 bonus points!!!

Hvis du booker i dag, så vil du kunne tjene ganske mange gode point, som du kan bruge på gratis hotelovernatninger.

Hvis du bruger for eksempel:

  • 1.000 kr får du 3.000 points
  • 2.000 kr får du 6.000 points
  • 3.000 kr får du 9.000 points

Så snart du har optjent 7.500 point, så kan du få en gratis hotelovernatning. Du kan se dine muligheder her. Dermed kan du for en booking faktisk opnå en gratis overnatning.

Du får dine tredobbelte bonuspoint, når du checker ud fra hotellet.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *