IHG: Få tre nætter, betal kun for to

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

IHG har et godt tilbud lige nu. Du kan få 33% rabat, når du har et ophold på mindst tre nætter på et af kædens hoteller i Europa.

Det nye tilbud fra IHG er perfekt, for eksempel til en forlænget weekend på en af ​​dine foretrukne europæiske destinationer. Dette tilbud gælder for en utrolig lang periode. Reservationen skal foretages inden 30. december 2020 og dit ophold skal afsluttes inden udgangen af marts 2021.

Flere hotelkæder tilbyder lige nu ophold til ekstra lave priser eller med god optjening af bonuspoint. InsideFlyer anbefaler derfor, at du undersøger markedet grundigt, før du lægger dig fast på det endelige valg. Hver person og familie har deres egne vurderingskriterier – og det er derfor vigtigt, at du vælger det hoteltilbud, der passer bedst til dine ønsker og behov. Det gælder både for ferieophold og forretningsrejser.

Datoer & rabatter

Tilbuddet fra IHG gælder for reservationer foretaget inden 30. december 2020. Dit ophold kan allerede starte allerede tre dage efter du har reserveret opholdet. Det skal blot være afsluttet inden udgangen af ​​marts 2021. Tilbuddet gælder altså for en rigtig lang periode. Tilbuddet er skruet sammen på den måde, at du får 33% rabat hver dag. Rabatten gives på prisen for en fleksibel reservation. Det er muligt at afbestille op til 48 timer før ankomsten – men du skal betale for den første nat. Det betyder med andre ord, at du kun skal bestille opholdet, hvis du er helt sikker på, at du også vil dukke op – og rejserestriktionerne i øvrigt ikke gør det umuligt for dig at komme frem.

Tilbuddet gælder samtlige ugedage. Du er derfor ikke begrænset til kun at bruge tilbuddet i week-ender. Også når du tager på forretningsrejse kan du få 33% rabat på ethvert ophold på mindst 3 dage. Ophold med rabat skal reserveres på IHGs hjemmeside, hvor tilbuddet er præsenteret. Du finder siden her.

Deltagende hoteller

Alle hoteller i Europa deltager i IHG denne kampagne. Dermed kan du også reservere ophold i større byer. Et godt eksempel er InterContinental Berlin, hvoraf du kan få overnatninger til kun 88 euro. Men der er også mange andre spændende hoteller i kæderne InterContinental, Kimpton og Crowne Plaza.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig bragt på vores tyske søsterside.

Fotos: (c) IHGHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *