SAS giver nu dobbeltpoint på din næste flyrejse

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS har ikke været det hurtigste flyselskab til at komme ud med incitamenter på at skaffe flere kunder til flyene. Men nu ser vi en god kampagne, der skal lokke kunderne tilbage i flysæderne. Du kan få dobbelt EuroBonus-point på din næste flyrejse.

Lige nu får du også dobbelt optjening af EuroBonus-point (Basispoint + samme antal Ekstrapoint). Vi havde håbet at det var dobbelte Basispoint, så det var nemmere at optjene til status, men dette er desværre ikke tilfældet i denne kampagne. Vi håber på at se SAS komme med en sådanne kampagne senere, da dette er et rigtig godt incitament på at få folk ud at flyve og købe flybilletter.

Det gælder uanset hvilket rejsemål du vælger. Så indenrigsflyvninger, rundt i Europa, en tur til USA eller bare Skandinavien.


Must-have sommergadgets - op til 50% rabat.

Betingelserne

Tilbuddet gælder SAS Go- og SAS Plus-billetter (gælder ikke Widerøe), der bookes mellem den 22.9 – 21.10 2020 og med afrejse i perioden 22.9 2020 – 31.5 2021. EuroBonus-point registreres på din konto inden for 14 dage efter endt flyrejse. Det er vigtigt, at du angiver dit EuroBonus-nummer, når du booker, da vi ikke kan efterregistrere dobbeltpoint.

Læs mere her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. Finn siger

    Gælder det kun den første rejse, eller uanset antal rejser (i den påældende periode)?

    Jeg kan godt se, de står “din næste rejse” i mailen. Men vil lige være sikker, for det giver vel ingen mening at begrænse til én?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *