Få en hemmelig overraskelse hos Kimpton Hotels

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Kimpton er ikke et navn vi kender særlig godt i Europa. Hvis du tilfældigvis har en overnatning på et Kimpton hotel i de kommende måneder, har de en unik kampagne: Kimpton Secret Password. Mere om det hemmelige kodeord, og de gode goder, som dette giver, kan du læse i denne artikel.

Kimpton Hotels and Restaurants er velkendt i USA, som Kimpton Ink48 i New York. I Europa skal kæden stadig anstrenge sig for at blive kendt. I øjeblikket kan du kun bo på et af hotellerne i denne boutique-kæde i Amsterdam og London. Efter åbningen af Kimpton De Witt Amsterdam var der også planer for London. Dette hotel er nu også blevet realiseret. I øvrigt er Kimpton De Witt allerede steget til anden pladsen på listen af de bedste hoteller i Amsterdam.

For nylig blev det kendt, at boutique-hotelkæden også ønsker at åbne et hotel i Rotterdam i 2022. Og det er ikke det hele. Nye hoteller er planlagt til at åbne i Frankrig, Tyskland, Spanien og Storbritanien. Det betyder at der åbnes mindst otte nye Kimpton hoteller i de kommende år.

Et af de specielle værelser på Kimpton De Witt Amsterdam (Billede: Kimpton)

Kimpton er især stor i Nordamerika. Her kan du finde 64 hoteller. I Sydamerika er der et hotel på Caymanøerne. Et nyt hotel er planlagt i Grenada. I Asien er der for tiden et Kimpton-hotel i Taipei. Fem nye hoteller vil blive åbnet i Kina, Japan og Thailand i de kommende år.

Kimpton Secret Password

Kimpton Secret Password er en hemmelig kode. Den bliver oftes offentliggjort på sociale medier. Med denne kode får du fine ekstra goder under dit ophold på et Kimpton hotel. Hvad du får, bliver ikke offentliggjort på forhånd og kan variere per hotel. På selve hotellet gøres gæsterne heller ikke opmærksom på dette. Du skal bare vide, at du kan drage fordel af dette. Kimpton havde tidligere en lignende kampagne i sommers.

I sidste uge annoncerede hotelkæden det hemmelige kodeord for den kommende vinterperiode. Du skal bare sige kodeordet ‘Chilled to Perfection‘ ved check-in. Reaktionerne på sociale medier er meget positive. Nogle gæster får en gratis opgradering, en kupon til en cocktail i baren eller en af Kimptons mærkevareprodukter. Hvis du snart har et ophold på et hotel i kæden, kan du snildt drage fordel af denne kampagne. Kampagnen løber indtil 17. februar 2019. Om der vil være et nyt hemmeligt kodeord igen bagefter, er endu ikke blevet annonceret.

Kimpton Secret Password på sociale medier (Kilde: Instagram/Kimpton)

 

Denne artikel er baseret på en artikel oprindeligt skrevet af Christian fra vores søsterside Insideflyer.nl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *