Anmeldelse: Kimpton Ink48 Hotel

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

New York er altid et besøg værd og hvis du indlogere dig selv på et ordentligt hotel, så bliver turen blot endnu bedre. Jeg har netop haft fornøjelsen af, at tilbringe en weekend på Kimpton Ink48 Hotel.

Ink48 Hotel er en del af boutique hotelkæden Kimpton der i 2014 blev købt af InterContinental Hotels Group (IHG), som blandt andet står bag brands som InterContinental, Indigo og Crowne Plaza.

Kimpton er kendt som den første boutique hotelkæde i USA og en del af konceptet er, at alle hoteller tilbyder en gratis Wine Hour om eftermiddagen (på dette hotel fra kl. 16.00-17.00) og der er altid gratis kaffe og the i lobbyen om morgenen. Derudover har deres hoteller oftest lidt kant. Det kommer til udtryk i designet eller den bygning hoteller ligger i.

Beliggenhed

Hotellet ligger i Hell´s Kitchen området, to gader fra Hudson floden og Intrepid Air, Sea & Space Museum. Hvis du er en ægte fly nørd er sidstnævnte et stort plus!

 

Intrepid Air, Sea & Space Museum

Har du en ustyrlig trang til, at komme ind omkring myldret ved Times Square, er det kun 15 minutters gang væk fra hotellet.

Området omkring hotellet byder på en lang række barer, restauranter og butikker.

Check-in

Jeg ankom til hotellet midt på eftermiddagen og kunne få mit værelse med det samme.

Check-in foregik hurtigt og effektivt, omend receptionisten ikke udviste den helt store entusiasme. Hun nævnte dog, at hun kunne se, at jeg var IHG Rewards Club medlem.

Lobbyen. Foto kredit: Kimpton Ink 48 Hotel.

Værelset

Jeg havde bestilt et Superior King Room og fik et værelse på 11. etage med en fin udsigt mod nord ud over Hudson floden. Værelset havde en fin størrelse, cirka 25kvm.

Du træder ind i en gang hvor der på højre hånd er et stort skab med pengeskab, strygejern og -bræt, morgenkåber, futter og en yoga-måtte.
Går du til venstre kommer du ud i det rummelige badeværelse, som er udstyret med en stor bruseniche.

Badeværelset.

Den store seng var lidt for blød til min smag, men jeg sov nu udmærket de to nætter jeg var der.

Mit værelse

Derudover er værelset udstyret med adskillige stikkontakter og USB-udtag, fladskærms-TV, radio og en veludstyret minibar. Air condition anlægget kørte noget ustabilt.

This slideshow requires JavaScript.

Restaurant og bar

I forlængelse af lobbyen findes en lille bar og bag ved den en hyggelig restaurant ved navn Print Restaurant.

Lounge område mellem lobby og bar / restaurant.

På hotellets 16. etage finder du The Press Lounge, en bar og tagterrasse med en helt fantastisk udsigt over Hudson-floden og Manhattans skyline! I weekenderne er her pakket med mennesker – både hotelgæster og lokale New Yorkere.

The Press Lounge. Foto kredit: Kimpton Ink 48 Hotel.

Faciliteter

Der er gratis WIFI på hele hotellet hvis du er medlem af IHG Rewards Club. Forbindelsen er stabil og hurtig.

På anden etage findes et småt, men ganske veludstyret fitness center hvor jeg nåede en løbetur på et af løbebåndene. På samme etage findes også hotellets SPA som jeg ikke havde tid til at besøge.

Kimpton Ink48 Hotel
Fitnesscenter. Foto kredit: Kimpton Ink48 Hotel.

Hotellets elevatorer køre ret langsomt og det hjælper ikke, når de i weekenderne blokere to af fire elevatorer til gæster der skal op i The Press Lounge. Jeg overhørte flere gæster som var frustrerede over den manøvre.

I sommerhalvåret kan du gratis låne en cykel på hotellet. New York er en overraskende let og sikker by, at cykle rundt i! I vintermånederne kan du snuppe en af de mange CitiBikes der står overalt i byen – det koster kun $12 for 24 timer.

Serviceniveau

Overordnet følte jeg mig rigtig godt tilpas på hotellet, og hver gang jeg havde spørgsmål, så fik jeg venlig og kompetent hjælp.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

- Fin størrelse værelse
- God WIFI forbindelse
- Beliggenhed

Cons

- Lidt sløve elevatorer
- Ustabil air condition på værelset

Service

Lokation

Værelse

Features

Value

Generel Vurdering

Konklusion

Kimpton Ink48 Hotel er absolut et godkendt hotel - specielt efter New York standard! Mit værelse havde en fin størrelse og jeg manglede ikke noget. Beliggenheden i Hell´s Kitchen, blot to gader fra Hudson-floden, gør at du har lidt mere ro end inde omkring eksempelvis Times Square. Jeg bor her gerne igen!

4.1

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *