Hvad er Kimpton Secret Password?

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Kimpton hotelkæden er stadig relativt ukendt i Europa. Næsten alle hoteller i Kimpton kæden er placeret i USA. Hvis du tilfældigvis skal bo på et Kimpton hotel, følger her et lille tip. Husk at nævne det hemmelige kodeord ved checkin.

Selvom de fleste Kimpton hoteller findes i Nordamerika, blev det første hotel i Europa åbnet sidste år. Hotellet ligger i den hollandske hovedstad Amsterdam: Kimpton De Witt.

Langsomt men sikkert vil der følge flere Kimpton hoteller i Europa. Især hvis du er medlem af IHG Rewards Club, er dette interessant: fordi Kimpton er en del af IHG kan du optjene point her og drage fordel af (mulige) elitefordele. Sammenlignet med andre IHG Rewards Club hoteller, er det umagen værd, fordi du får $ 10,00 “Raid the Bar” fra Gold Elite status. Denne kredit kan bruges til både minibar og faste restaurantudgifter.

Ikke ret mange mennesker ved, at Kimpton også har det såkaldte “Kimpton Secret Password”.

Hvad er Kimpton Secret Password?

Når du tjekker ind på et Kimpton-hotel, skal du nævne det “Secret Password”, og så får du en overraskelse. Hotellet kan selv bestemme, hvad det er, men du kan tænke på en gratis drink eller for eksempel rabat på morgenmad.

Kimpton offentliggør simpelthen “Secret Password” gennem forskellige sociale medier kanaler. Dette giver dig mulighed for nemt at se i fremtiden hvad det nuværende “Secret Password” er.

Kimpton De Witt Amsterdam
Kimpton De Witt Amsterdam

For ophold indtil 3. september 2018 er det hemmelige kodeord “Out of Office”. Så det kan aldrig skade at nævne dette under check-in!

Kimpton Secret Password: konklusion

En god ekstra for dem, der skal bo på et Kimpton Hotel i den nærmeste fremtid. Selv om antallet af hoteller er forholdsvis begrænset (især uden for USA), kan du drage fordel af dette. Hvis du er nysgerrig efter Kimpton, kan jeg helhjertet anbefale et ophold på Kimpton De Witt i Amsterdam. Hotellet ligger en to minutters gang fra centralstationen, alt er helt nyt, om eftermiddagen er der en “gratis vintime”, og designet er storslået.

Kimpton De Witt
En varm velkomst hos Kimpton De Witt

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Sander de Konge fra vores søsterside Insideflyer.nl.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *