Dagbog fra en pilotstuderende – Flyvning og teori

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Så er det blevet mandag, og endnu en gang en lille opdatering herfra.

Tiden til flyveprøven kommer nærmere og nærmere. Jeg kan ikke sige en dato endnu, men timemæssigt er jeg tæt på, og håber på snart at blive sat op til prøve. I sidste uge var jeg ude at flyve to gange. Begge gange til Karup, da de har mindre trafik end for eksempel Aalborg. Så det betyder at der er større chance for at flyve det man ønsker, uden at påvirke den øvrige trafik for meget.

Her øvede vi forskellige fejl på motoren, og lukkede den venstre ned i luften. På den måde laver den mindst modstand, og det hjælper, når man kun har en motor at flyve på.

Derudover er ugen blevet brugt på at læse teorien op til flyveprøverne. Vi skal flyve et final check, som foregår på stort set samme måde som den rigtige flyveprøve for at finde ud af om man er klar til at komme til prøve. Og her bliver der også spurgt ind til en masse teori. Bl.a. omkring flyet, anflyvningsprocedurene og forskellige lovkrav til det ene og andet.

Det var alt for denne gang. I kan som altid følge mig på Instagram under @marc.pilot, hvor jeg også ligger billeder op fra min hverdag som pilotelev.

Indtil næste gangHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *