Anmeldelse: Sir Adam Hotel Amsterdam, Member of Design Hotels

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Under et besøg af Amsterdam i slutning af 2020 boede jeg på Sir Adam Hotel Amsterdam, Member of Design Hotels. Hotellet er en del af Marriott Bonvoy programmet.

Når pandemien på et tidspunkt igen tillader, bliver de første rejser nok forholdsvis tæt på. Vi bringer derfor en serie anmeldelser af hoteller i Amsterdam. Du kan også læse vores anmeldelse af INK Hotel Amsterdam MGallery, som deltager i Accor ALL programmet.

Sir Adam Hotel Amsterdam ligger i Adam Tower og har et klart tema: musik. Hvert værelse har en pladespiller og er dekoreret med forskellige slags musikalske elementer. Lyder et ophold på dette hotel som musik i dine ører? Læs så videre. I denne anmeldelse kan du læse mere om mit ophold på Sir Adam Hotel Amsterdam.

Lokation

Sir Adam Hotel Amsterdam ligger lige uden for byens centrum. Det ligger overfor Amsterdam Central Station ved IJ-floden. Museum Eye ligger overfor hotellet, og med den gratis færge kan du nemt rejse fra hotellet til Amsterdams hovedbanegård og byens centrum. Et besøg paf Museum Eye, Skibsfartmuseum eller Science Museum NEMO kan nemt planlægges fra hotellet. Hvis du lejer en cykel, er området omkring denne side af Amsterdam bestemt et besøg værd.

Check ind

Jeg ankom om aftenen til Amsterdam med tog. Efter en kort gåtur til færgen og en sejltur på et par minutter var jeg på den anden side af IJ. Fra kajen kan du gå til hotellet på få minutter. Du ankommer nedenunder på THE BUTCHER Social Club restauranten.

Restaurant THE BUTCHER Social Club

Her går du op ad trappen til check-indskrankerne på hotellet. Her bedes du for tiden at desinficere dine hænder og kun registrere en person pr. reservation.

IJ

Jeg blev hilst venligt velkommen, og efter nogle formaliteter fik jeg oplysninger om hotellet. Normalt bliver du fulgt op til dit værelse. På grund af den aktuelle coronasituation tilbydes denne service ikke. Ved informationsskranke kan du få information om funktionerne på værelset og resten af ​​hotellet.

Check ind skranke på hotellet

Jeg forudbestilte et ophold med morgenmad, gennem Sir Adam Hotels egen hjemmeside. Dette ophold kostede mig € 137,50 (godt DKK 1.000,-) for en overnatning med en meget god og omfattende morgenmad.

Værelser

Sir Adam Hotel Amsterdam har flere værelsestyper. Du kan vælge Sir Boutique, Sir Deluxe (også tilgængelig med City View eller Corner), Sir Grand og en suite. Jeg reserverede selv et Sir Boutique-værelse. Dette blev opgraderet til et Sir Deluxe-værelse med byudsigt på grund af Marriott Bonvoy Gold Elite status. Dette værelse er ca. 24 kvadratmeter stor.

Når du kommer ind, kommer du ind i en gang med et stort skab på den ene side, hvor du også finder diverse udstyr. På den anden side af gangen er toilettet og brusebadet, begge adskilt fra hinanden. Ved siden af ​​skabet finder du håndvask med spejl.

Når du går længere ind, ender du i soveområdet. Her er en king-size seng. Sengen har en god og fast madras med behagelige puder. Hvis du foretrækker en anden type puder, kan du anmode om dem. Dynerne på sengen er pæne, ikke for varme, ikke for kolde. Over sengen finder du en hylde med nogle musikalske genstande. Ved siden af ​​sengen står to sengeborde med nogle musikbøger, en telefon og et vækkeur.

Der er også stikkontakter rundt om sengen, altid praktisk at kunne oplade din telefon.

I rummet er der store vinduer, hvorfra du i Sir Deluxe City View har en smuk udsigt over IJ med centrum af Amsterdam i baggrunden. På den ene side af vinduet har du en hyggelig bænk, hvor du kan sidde og nyde udsigten.

På den anden side er et skab med et velassorteret køleskab, nogle skuffer med snacks OG selvfølgelig pladespilleren.

Der er allerede nogle vinylplader på værelset, men i lobbyen på hotellet findes en bred vifte af LP’er, som du kan spille. Dette giver en hel anden atmosfære end de fleste hoteller.

Badeværelse

I denne gennemgang af Sir Adam Hotel Amsterdam ser vi også på de sanitære faciliteter. Som sagt er der ved indgangen en lille gang med toilet og brusebad på den ene side. Disse er begge i et separat rum og kan lukkes med en dør.

Både rummet med brusebad som det med toilet er meget rummelige. Bruseren er i en stor brusekabine med en vidunderlig regnbruser og separat håndbruser. I brusebadet er der forskellige flasker sæbe, balsam og showergel fra Zenology-mærket. Sæben dufter vidunderlig!

Overfor bruseren på gangen kan du finde skabet med vask og spejl. Også her finder du den vidunderlige sæbe og bodylotion fra Zenology. Der er også nogle andre amenities til rådighed.

Det er rart, at det ikke er et “standard” badeværelse, som man kender fra stort set alle andre hoteller. Det har også et pænt og varmt udseende. Der er nogle badehåndklæder i skabet under vasken.

Restaurant

Sir Adam Hotel ligger i A’dam Tower, også kendt som Shell-tårnet, fordi det tidligere husede Shell-kontoret. Ud over hotellet huser bygningen også flere andre virksomheder, herunder A’dam LOOKOUT på taget. Herfra har du et 360 graders udsigtspunkt over Amsterdam og det omkringliggende område. Du kan gynge over kanten på tårnet, og det ser ud til at være en meget sej oplevelse, for dem, der tør. A’dam-tårnet huser også Moon-restauranten, Ma’dam-baren og A’dam Music School.

Elevatoren til LOOKOUT eller bare dit værelse?

Du kan derfor også bruge disse faciliteter under dit ophold, men de er ikke inkluderet i prisen for overnatningen. Hotellet har også en restaurant, THE BUTCHER Social Club restaurant i stueetagen.

Om morgenen serveres en lækker morgenmad. Normalt er der en morgenbuffet. I øjeblikket er der ingen buffet på grund af udbruddet af coronavirus, men du får serveret forskellige retter ved bordet. Der er blandt andet en menu, hvor du kan vælge en ret pr. person.

Derudover får gæsterne et udvalg alle slags godbidder, en kurv med brød og andre velsmagende små anretninger.

Retterne er friske og smager godt. Denne coronasikre morgenmad er bestemt værd at bestille sammen med dit ophold og mere end pengene værd (€ 20)! Udover de udsøgte anretninger kan du også bestille ubegrænset varme drikke (kaffe / te), og der er et udvalg af forskellige friske juicer. En god start på dagen!

Du kan også spise i THE BUTCHER Social Club om aftenen. Der er en simpel menu med forskellige velsmagende retter. Fra salater til burgere kan du få en god (og hurtig) bid her. Du får en dejlig måltid til en god pris. Bemærk, at det, du bestiller, er uden tilbehør. Så hvis du vil have en burger, skal du bestille pommes frites separat.

Restauranten har en dejlig atmosfære. Om sommeren kan du også sidde udenfor på terrassen. Der har du igen en flot udsigt over IJ eller Museum Eye. Der er også et bordfodbold, spilleautomater og anden underholdning. Altid sjovt med familien eller en gruppe venner!

Skranke til check ind og information er placeret en etage højere. Her kan du også finde en lille butik.

Faciliteter

Der er også en reol, hvor du kan vælge mellem mange vinylplader at lytte til på pladespilleren på dit værelse.

Du finder også et stort fitnesscenter på denne etage, som har meget forskelligt udstyr. Du kan også tage et bad her efter du har fået en masse motion.

Du kan bruge det fremragende WiFi-netværk overalt på hotellet. Du kan også få oplysninger om aktiviteter i Amsterdam og omegn ved skranken. De hjælper dig gerne. Det venlige personale taler selvfølgelig engelsk, udover lokalsproget. Sir Adam Hotel nær IJ er et fantastisk hotel til en storbytur, staycation og et godt sted at udforske Amsterdam og omegn.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig bragt på vores hollandske søsterside, skrevet af Goffe de Boer, som også har taget billederne.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Udgivelsesdato

12/06/2020

Pros

- Hotel med en smuk udsigt over IJ og Amsterdam
- Ideel placering
- Let tilgængeligt
- Værelser pænt dekoreret med et musikalsk tema
- Ren
- God morgenmad

Service

Stjerner

Værelse

Faciliteter

Lokation

Værdi

Generel Vurdering

Konklusion

Sir Adam Hotel Amsterdam er et sjovt og godt hotel. Det musikalske tema er gennemgående overalt på hotellet; virkelig gennemtænkt. Værelserne er stilrene og indrettet på en moderne måde, alle med en pladespiller. Dette giver en ekstra special udstråling. Nogle værelser har en smuk udsigt over IJ med Amsterdams centrum i baggrunden. Ellers har du en flot udsigt over havnen eller Amsterdam-området. I restauranten serveres der fine retter til middag og en dejlig morgenmad. Sir Adam Hotel er bestemt et dejligt og hyggeligt sted!

4.3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *