Anmeldelse: INK Hotel Amsterdam MGallery by Sofitel

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Et af mine yndlingshoteller i Holland er INK Hotel Amsterdam MGallery. Dette hotel tilbyder stilfuldt indrettede værelser og en restaurant med godt køkken.

Dette hotel i Accor kæden ligger nær Amsterdam Centraal Station, og seværdighederne i Amsterdam er bogstaveligt talt rundt om hjørnet. I denne anmeldelse får du et indblik i det hyggelige og moderne INK Hotel Amsterdam MGallery.

Lokation

Der er mange hoteller i Amsterdam. Der er noget for enhver rejsende. Fra et lille budget til det største budget. INK Hotel Amsterdam MGallery by Sofitel ligger i det mere luksuriøse segment.

INK Hotel ligger ca. 10 minutters gang fra Amsterdams hovedbanegård. Sporvognen stopper lige uden for døren, så det er også en god mulighed for at komme til hotellet. Det er altså let at nå med offentlig transport. Jeg vil fraråde at tage bil, hovedsageligt på grund af de høje parkeringsafgifter i området.

Du kan nemt komme til INK Hotel fra hovedbanegården i Amsterdam.

Hotellet ligger lige rundt om hjørnet fra Dam-pladsen, hvor du kan finde Nieuwe Kerk og det kongelige palads. Herfra kan du nemt udforske de meste kendte attraktioner i Amsterdam. Hvad med et besøg af Rijksmuseum, Nieuwe Kerk, Det Maritime Museum eller Hermitagen? Disse museer kan let nås til fods, på cykel eller offentlig transport fra dette hotel.

Hermitage i Amsterdam

Check ind

Jeg ankom til hotellet inden middagstid. På grund af alle rejserestriktioner i forbindelse med coronavirussen var det meget stille. Ved ankomsten skal du afspritte dine hænder og besvare et antal sundhedsspørgsmål.

Omkring en tredjedel af hotellet var optaget under mit besøg. På grund af den lave belægning i kombination med min guldstatus hos ALL Accor var jeg i stand til at komme ind i det reserverede værelse før den officielle tid. Jeg havde på forhånd reserveret en “Snooze & Brunch Weekend Package”.

Alt til rummet var klar, efter nogle oplysninger om brunch og middag kunne jeg gå op til værelset. En behagelig og hurtig check-in!

INK Hotel MGallery

Hotellet ligger i den tidligere bygning af avisen “De Tijd”. Navnet “INK” henviser til det blæk, der blev brugt til at udskrive avisen på det tidspunkt. Avisen eksisterede indtil 1989, hvorefter den i 1990 fusionerede med opinionsbladet Haagse Post for at danne HP / De Tijd. Hotellets design er helt fokuseret på fortiden. I restauranten ser du mange skrivemaskiner, bøtter med blæk og penne. I værelserne kan du også se, at indretningen er gennemtænkt. Værelserne er udsmykket med malerier af byen. Der er også et subtilt ur placeret ved sengen.

Værelser

Der findes flere slags værelsestyper på dette hotel. I denne anmeldelse af INK Hotel Amsterdam MGallery kigger vi på et Deluxe værelse. Hotellet har også Classic-værelser, Superior-værelser, Junior-suites og Deluxe-suites. 

Snooze & Brunch Weekend-pakken inkluderer overnatning i et Superior-værelse. På grund af min guldstatus hos ALL Accor blev jeg opgraderet til et lidt mere rummeligt Deluxe-værelse.

Som guldmedlem fik jeg også en velkomstgave i form af en INK-taske med en godbid og et “corona kit” og en kupon til en velkomstdrink i PRESSROOM Baren. Sikke en dejlig gave!

Velkomstgave

Deluxe-værelserne på dette hotel er ca. 26 m2 store. Rummet består af et soveværelse med et rimeligt rummeligt opholdsområde. Sengen er dejlig. Den har en fast madras med faste puder. Dynerne giver tilstrækkelig varme, men føles ikke for varme. Der er et bord ved siden af ​​sengen og to sengelamper.

Overfor sengen er der et siddeområde, bestående af en lænestol, en bænk og et bord. Tilstødende er en slags skrivebord med tv, Bose soundbar, telefon og en Nespresso-maskine og elkedel. Der er en skuffe med køleskab i skrivebordet. På grund af coronavirus er køleskabet tomt, men det var muligt at få det fyldt op på anmodning. Også af hygiejniske grunde er kaffekassen med Nespresso-kopper og te forseglet, ligesom fjernbetjeningerne. På væggen bag opholdsområdet er en smuk tegning af byen Amsterdam med nogle gode kommentarer og seværdigheder.

Denne del af værelset er varmt, elegant og stilfuldt indrettet. Der er brugt smukke materialer, der giver et luksuriøst look. Fra vinduerne har du en flot udsigt over de typiske Amsterdam-palæer i Nieuwezijds Voorburgwal.

Badeværelse

Det behagelige badeværelse er godt placeret i soveværelset. Du ser ud på badeværelset fra sengen og fra siddeområdet. Området med vask er centralt i rummet.

Bag det er to rum, det ene med toilet, det andet med en stor regnbruser. Det hele passer godt sammen og er flot designet. “Skabet”, hvor håndvasken er placeret, har flotte detaljer med en slags kobberkanter. Dette giver et ekstra touch til det allerede smukke værelse.

Der er nok håndklæder på badeværelset. Desuden er der meget fine sæber til rådighed. De er fra Ines de la Fressange-mærket. Disse sæber lugter som makroner, lige til at spise! Badeværelset har også et stort spejl og et skab med badekåber og hjemmesko.

Faciliteter

INK Hotel Amsterdam MGallery er et luksushotel og har forskellige faciliteter. Hotellet har 149 stilfuldt indrettede værelser fordelt på flere etager. Hvis du vil træne eller afstresse lidt under dit ophold, er der et fitnesscenter.

Hvis du vil holde et møde, er INK Hotel et godt sted. Det er to mødelokaler, der er pænt dekorerede med masser af grønne områder. Der er også en lille kiosk, hvor du kan købe nogle produkter såsom drinks eller mad. Imidlertid ligger der inden for 5 minutter et stort supermarked, der har et betydeligt større udvalg og bestemt vil være billigere.

Restauranten, PRESSROOM Amsterdam, er i sig selv et besøg værd. Restauranten har vundet flere priser, herunder World Luxury Restaurant Awards for bedste “Luxury Boutique Hotel Restaurant” i Vesteuropa. Restaurantens design og cocktailmenuen har også vundet priser.

I skrivende stund tilbyder hotellet sammen med PRESSROOM en lækker brunchmenu med ubegrænset prosecco og en cocktail. Du kan vælge to retter til denne brunch.

Normalt kan du nyde en lækker, omfattende og frisk morgenmad, men denne gang bestilte jeg ikke morgenmad. Jeg valgte brunch. Aftensmaden kan også anbefales med retter af høj kvalitet og lækre cocktails. Det bliver hurtigt til en hyggelig aften i PRESSROOM.

På grund af coronaudbrudet er menuen begrænset til et mindre antal retter. Det er dog bestemt værd at spise middag eller morgenmad her under dit ophold.

Hvis du besøger Amsterdam, er et ophold på INK Hotel Amsterdam klart en anbefaling. Venligt og hjælpsom personale. God mad og drikkevarer, og frem for alt behagelige værelser.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Marco og bragt på vores hollandske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

- INK Hotel ligger rundt om hjørnet fra Dam-pladsen og i gåafstand fra Amsterdams hovedbanegård.
- Hotellet er stilfuldt indrettet hele vejen rundt.
- Værelserne er komfortable og har en god seng og et vidunderligt brusebad.
- PRESSROOM Bar og Restaurant serverer lækre retter og drinks. Et must i sig selv.

Service

Stjerner

Værelse

Faciliteter

Lokation

Værdi

Generel Vurdering

Konklusion

Et luksushotel i centrum af Amsterdam. INK Hotel Amsterdam MGallery er et fantastisk hotel at bo på. Værelserne er meget stilfuldt indrettede og fuldt udstyrede. Et dejligt kort på væggen og et flot badeværelse på værelset med lækre sæber. Og selvfølgelig en god og behagelig seng.
Hotellet huser restauranten PRESSROOM, som allerede har vundet flere priser. Restauranten har en god menu samt lækre cocktails. I en afslappet atmosfære kan du spise aftensmad, morgenmad eller brunch her. Selvfølgelig er hotellet intet uden personalet. De er meget gæstfrie og vil gøre dit ophold uforglemmeligt.

5

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *