Registrer dig nu til Hilton Points Unlimited kampagnen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hilton hotelkæden har igen en Points Unlimited kampagne. Du kan optjene 2.000 points per ophold og 5.000 point hver 5. overnatning.

Verden er stadig hermetisk lukket med alle rejserestriktioner og der er som kendt ingen Hilton hoteller i Danmark længere. Alligevel er det en god ide, at registrere for kampagnen allerede nu. Den løber nemlig fra 1. januar 2021 helt frem til den 2. maj 2021. Så hellere registrere nu, end at glemme det senere.

Hilton Points Unlimited

Kampagnen kræver registrering inden du bor på et af Hilton hotellerne. Hvis du allerede har en booking, tæller den også med, så længe du registrerer dig for kampagnen inden du tjekker ind.

Du kan registrere dig på denne kampagne side. Hvis du endnu ikke er medlem af Hiltons loyalitetsprogram Hilton Honors, kan du også tilmelde dig gratis på denne side.

Med Point Unlimited kampagnen optjener du 2.000 ekstra points for hver booking. For hvert 5. nat får du 5.000 points oveni. Der er, som navnet antyder, ingen øvre grænse til, hvor mange points du kan optjene i kampagneperioden.

Coronatiltag

Ligesom andre hotelkæder, har også Hilton Honors lavet diverse tiltag for medlemmerne, mens mulighederne for optjening har været begrænset de sidste mange måneder. De points, som du har optjent i 2020, vil også tælle med for din statusoptjening i 2021. Derudover er elitestatusser blevet forlænget med et år.

Med Points Unlimited kampagnen frister det måske endnu mere, at komme ud og måske starte med et besøg af det fornyelig åbnede Garden Inn på Færøerne.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *