Hilton Honors gør det nemmere at opnå status post-corona

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Der er gode nyheder for Hilton Honors-medlemmer igen. For et par måneder siden var Hilton en af ​​de første globale hotelkæder, der forlængede status for sine medlemmer i mindst et år. Nu har hotelkæden kommunikeret endnu en positiv udvikling for sine loyale kunder, som blandt andet også motiverer til at tilbringe nogle ekstra nætter på Hilton-hoteller i 2020.

Nætter tilbragt på Hilton-hoteller i 2020 tæller med i 2021

Hilton Honors annoncerede i dag, at alle kvalificerende nætter fra 2020 krediteres til det næste statusår. Dette hjælper statuskunder med at få deres status nemmere i 2021. For eksempel, hvis et Hilton Gold-medlem tilbringer i alt 15 nætter på hoteller fra Hilton-porteføljen i slutningen af ​​december 2021, tæller de for det næste år. I dette tilfælde starter du ikke med 0 i det nye statusår, men med 15 nætter på bogen.

De nætter, du har tilbragt forud for de globale rejsebegrænsninger, går altså heller ikke spildt på statusregnskabet. Dette gælder naturligvis også for nætter, du nu eller i de kommende måneder tilbringer på hoteller fra Hiltons globale portefølje.

Hilton Honors forlænger Elite-status

For et par måneder siden forlængede Hilton sine medlemmers elitestatus. En status, der ville være udløbet i slutningen af ​​marts i år, blev forlænget indtil udgangen af ​​marts 2021. En status, der ville være udløbet i slutningen af ​​marts næste år, forlænges til marts 2022. Derudover er Hiltons pointudløb lagt i dvæle, mindst indtil udgangen af ​​september 2021.

Billeder: (c) HiltonHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *