Dobbelt Flying Blue Miles og XP for KLM og Air France flyvninger

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Optjen dobbelt antal Flying Blue miles og XP resten af året med KLM og Air France.

Flying Blue lancerer en dejlig kampagne i dag for at belønne frequent flyers, som nu igen kan flyve. Medlemmer modtager både dobbelt XP og dobbelt antal miles for alle flyvninger med en KLM– eller Air France-flykode mellem i dag og 31. december 2020! Alt hvad du skal gøre er at sikre dig, at dit Flying Blue-nummer er tilføjet på din reservation, når du booker eller tjekker ind. Bonus XP og miles krediteres derefter automatisk.

Det er første gang, at Flying Blue har en kampagne med Experience Points, og også første gang, at det specifikt gælder for flyvninger med AF eller KL-kode.

Flere Miles

Flying Blue-deltagere modtager 100% bonus Miles på kvalificerende flyvninger. Explorer-medlemmer modtager derfor 8 miles pr. Euro, sølvmedlemmer 12 miles pr. Euro og Guldmedlemmer 14 mile’s pr. Euro. Endelig får Platinum-medlemmer 16 miles pr. Euro.

Status forlængelse

Dobbelte XP med denne promo er meget velkommen for de fleste medlemmer. De sidste par måneder var der næppe nogen flyvninger for de fleste. Dermed kan (re)kvalificering til elitestatus for nogle deltagere komme i fare. Flying Blue annoncerede tidligere intentionen at hjælpe medlemmerne med at bevare deres status. Medlemmer med en status med en slutdato for den ordinære kvalifikationsperiode mellem marts 2020 og februar 2021 får automatisk forlænget deres nuværende status med 12 måneder. Men det gav ingen lettelse for deltagere, der ville kvalificere sig til et højere niveau. Eller medlemmer, der netop var blevet klassificeret og faldt udenfor ordningen.

Ultimate XP

Flying Blue tilbyder også dobbelt UXP (Ultimate Experience points) for Platinum (for Life), Club2000 og Skipper medlemmer på vej til at kvalificere sig til Ultimate status. Disse har altid kun været gældende for AF- og KL-markedsførte flyvninger.

De fulde betingelser for denne kampagne kan findes her.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Kilian og bragt på vores hollandske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *