Anmeldelse: Andaz Munich

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Rejse med fly har det sidste års tid været forbundet med en del planlægning i forbindelse med gældende restriktioner i de forskellige lande.

Ikke alene har der været skulle tage hensyn til om man kunne komme ind, men også hvilken type af test der er påkrævet, karantæne, udgangsforbud, lokale restriktioner etc.

Når man har en forretning hvor ens leverandører er i udlandet så har det været en udfordring at kunne komme ud til dem.

Derfor tog jeg en beslutning om at besøge nye leverandører i Italien og Frankrig efter et afslag fra den Amerikanske Ambassade på en NIE indrejsetilladelse (National Interest Exceptions). Og, da jeg ikke har noget imod at køre så blev denne tur sydpå i en uge hurtigt taget af bilen var det fortrukne transportmiddel.

Når man kommer fra Danmark og skal til enten Italien eller landende østpå, så er det for de fleste nødvendigt med et stop, og her er det sydlige Tyskland for mange et oplagt valg.

Lobbyen på Andaz i München.

Er man medlem af Hyatts statusprogram, så ligger der i München et Andaz hotel som er bygget indenfor de sidste par år.

Hotellet er ret nemt at komme til og under selve hotellet ligger der en parkeringskælder som har direkte adgang via elevator til receptionen, P-kælderen tilhører ikke hotellet så der er ikke nogen benefits tilknyttet.

Bookingen af hotellet gik via Bon Vivant hvor man kan booke med deres Hyatt Prive rates plus tilhørende fordele som upgrade af værelse og $100 / €85 credit til brug i deres restaurant eller P-service.

På vej mod receptionen på Andaz München.

Velkomsten i receptionen var som det altid er hos Hyatt eksemplarisk, høflig og professionelt og ens status blev anerkendt og da der ikke var den store belægning på hotellet så fik jeg faktisk en dobbelupgrade til en suite.

Billeder fra restauranten og baren:Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

+ Fremragende restaurant
+ Personalet
+ Overvåget P-kælder med nem adgang

Cons

- Mangler pool på hotellet

Komfort

Faciliteter

Service

Value 4 Money

Generel Vurdering

Konklusion

Det fornemmes tydeligt at Andaz er i luksusklassen, lige under Park Hyatt. Det er faktisk ret sjovt at der er ret stor forskel på kvaliteten af Hyatts hoteller, i USA syntes jeg ofte de svinger fra middel til ok, hvorimod dem i Europa og mellemøsten / østen er af fremragende kvalitet, her tænker jeg især på bygningers og interiør.

4.4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *