Anmeldelse: Primeclass Business Lounge i Riga

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

En tur til Riga gav mulighed for at teste endnu en lounge. Denne gang er det Primeclass Business Lounge i Riga lufthavnen vi har afprøvet.

I forbindelse med en opgave for InsideFlyer, som udkommer på et senere tidspunkt, var vores skribent Benjamin Harboe Rethmeier, en tur i Riga, og på turen videre til København, skulle noget tid tilbringes i lufthavnen. Denne ventetid blev blandt andet brugt på at udforske nogle af de faciliteter, som den lettiske lufthavn kan byde på. En af disse ting er “Primeclass Business Lounge.”

Beliggenhed

Selve loungen i Riga Airport er beliggende i rolige omgivelser centralt i terminalen på 2 sal. På 2 i Riga lufthavn er der foruden loungen placeret nogle kontor faciliteter, toiletter og lufthavnens kapel.

Foto: Oversigt over Riga Lufthavn: Screenshot: Riga-Airport

Loungens faciliteter

Selve loungen, er lys indbydende, og behagelig at opholde sig i. Der var behagelige sofaer og bløde stole, samt mulighed for indkvartering i form af “hotelværelser” som man kunne leje sig ind i, hvis behovet for at sove, i ens transfer opstod.

Derudover har loungen eget wifi, der er gratis for gæsterne.

Forplejning

Allerede ved indgangen til loungen, blev jeg taget godt imod. personalet var søde og høflige, og efter en kort indtjekningsproces var jeg nu inde.

Baren i loungen virker til tidligere at havde været en bar med betjening, men under mit ophold var baren en selvbetjeningsbar, hvor man selv kunne tage for sig af af de alkoholiske drikke hvis man er til sådan noget. Derudover er det en egentlig selvbetjeningsbar.

Er man derimod ikke til alkoholiske drikke, kan man selvfølgelig også være fri for dette. Loungen har et udvalg af diverse sodavand, kakao, kaffe, juice og the.

Hvis man derimod er sulten, så kan man bare gå i krig i loungens buffet. Herfra serveres diverse kolde, og varme retter, samt søde sager, som kager og is, til fri afbenyttelse under opholdet i loungen.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

+ Dejlig lys og indbydende lounge.
+ God service.
+ God mad samt drikkevare.
+ Gode og behagelige siddepladser.
+Gratis WiFi fra loungens egen private WiFi

Cons

- Der er toiletter men der er kun 1 toilet i et stort badeværelses rum.
- Juice var helt lunkent og varm af at stå ude på et bord.
- Lade faciliteter til mobil, computer osv krævede nærmest man havde et forlænger kabel for at kunne lade op.

Komfort

Mad/drikke

Service

Plads

Generel Vurdering

Konklusion

Konklusionen er at prime class buisness loungen i Riga lufthavn er pæn og indbydende samt at de har mad som virker af god kvalitet og frisk lavet. Derudover er komforten af siddepladser super gode og helt igennem stillede synes jeg. Service var super fin og loungen havde hvad en lounge skulle have. Derfor falder min Konklusion på at prime class buisness loungen helt klart er et besøg værd om du har gratis adgang eller køber dig adgang er det rigtig godt, der er også mulighed for at kigge på flyene lette og lande fra loungen hvilket giver den her rejse vibe når man skal ud og rejse.

3.4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *