Anmeldelse: Mercure Nice Marché aux Fleurs hotel

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Den franske by Nice kan varmt anbefales til en weekendtur. Og byen er naturligvis også ideel til en tur til Monaco. Under min weekend i Nice boede jeg på Mercure Nice Marché aux Fleurs Hotel, som du kan læse mine (mindre gode) oplevelser af i denne anmeldelse.

Lokation i det sydfranske Nice

Mercure Nice Marché aux Fleurs Hotel ligger på Ques des Etas-Unis. Dette er et stenkast fra strandene i Carras og Magnan, men også den (gamle) bymidte og lystbådehavnen er inden for gåafstand. Hotellet er nemt at nå, da det ligger i udkanten af ​​centrum. Hvis du kommer med din egen bil, er parkering lidt sværere. Heldigvis tilbyder selve hotellet også parkeringspladser mod betaling. Jeg kom selv med offentlig transport fra Nice lufthavn. Det tager en god halv time med bus eller sporvogn. Det tager omkring tyve minutter med taxa.

Accor har en stor tilstedeværelse i Frankrig, selvfølgelig, og også i Nice. Der er ikke mindre end 36 Accor-hoteller i en cirkel på tyve kilometer omkring Nice, hvoraf fjorten i byen. Tre andre Mercure-hoteller ligger i Nice, hvoraf Mercure Nice Centre Grimaldi Hotel ofte er lidt billigere prissat. Denne gang gik jeg dog efter Mercure Nice Marché aux Fleurs Hotel, som denne anmeldelse handler om. Dette Mercure-hotel har 49 værelser fordelt på to etager.

Facaden på Mercure Nice Marché aux Fleurs Hotel

Velkomst

En fredageftermiddag ankom jeg til hotellet omkring kl. 14. Hotellet er nemt at finde, men forsvinder lidt mellem de omkringliggende bygninger. Det er også umiddelbart tydeligt, at hotellet ligger ved kysten på den smukke promenade med palmer og udsigt til stranden.

Receptionen er umiddelbart ved indgangen. Receptionisten havde allerede forberedt check-in og kunne hurtigt aflevere værelseskortene og et tilgodebevis til en velkomstdrink. Det stod med det samme klart, at opgraderingen ikke var mulig denne gang på grund af den høje belægning på dette tidspunkt. Medarbejderen virkede en smule fjern, hvilket ikke rigtig gav en imødekommende følelse.

Receptionen ligger i nærheden af ​​baren. Så du kan også stille dine kufferter her under check-in. Tegningerne på væggen er alle inspireret af områdets landkort og attraktioner, hvilket giver et hyggeligt indtryk. Skåle med slik er blevet stillet forskellige steder, en fin tilføjelse.

Værelset: Classic Room

Mercure Nice Marché aux Fleurs Hotel har fire forskellige værelsestyper. Jeg havde reserveret et Classic Room, men der er også et valg mellem Privilege Room, Superior Room og Deluxe Room i to varianter (med og uden balkon). Deluxe-værelset med balkon er omkring dobbelt så dyrt som Classic-værelset. Jeg betalte €244 for to weekendnætter i Classic Room og morgenmad for to personer.

Det, der umiddelbart slog mig, da jeg trådte ind i Classic Room, er, at billederne på hotellets hjemmeside fremstår anderledes end i praksis. Værelset jeg blev tildelt er meget lille og larmende. Oplevelserne hos Mercure hoteller er generelt gode, men dette var skuffende. At rummet er lille er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Men jeg fandt også vedligeholdelse og rengøring generelt skuffende. Støjen fra vandrørerne, der så ud til at løbe lige forbi vores værelse, gjorde det ikke bedre.

En stor downer for et hotel, der ser godt ud på internettet. Det forventer man ikke hos Mercure, som i min oplevelse som regel er bedre. Her kan servicen fra receptionen selvfølgelig gøre forskellen. Men da jeg bad om et andet værelse, fik jeg svaret, “at ingen nogensinde har klaget over dette værelse”. Meget uprofessionelt efter min mening. Heldigvis var jeg i stand til at få et andet værelse, der i det mindste var meget mere rummeligt.

Classic Room I

Så det første værelse, jeg fik tildelt, var meget lille. Når du for eksempel kommer ind, står du direkte foran badeværelset. Til højre ses sengen, som er monteret med væghylde på begge sider. Der er også et stikkontakt og individuelt styrbare lysknapper. Endnu en telefon er placeret lige ved siden af ​​sengen.

Overfor sengen er et klædeskab indeholdende, udover bøjler, køleskab og pengeskab. En flaske vand bliver tilbudt af hotellet. Til højre for klædeskabet hænger et lille fjernsyn med en bagagebærer under. I venstre hjørne står et lille skrivebord med elkedel og kaffe- og teposer. Rummet er som nævnt meget kompakt, men helheden er attraktiv på grund af designet printet på væggen ved sengen.

Badeværelset har en enkelt håndvask med håndsæbe, papirkopper og masser af håndklæder. Der er også en hårtørrer og et barberspejl. Til venstre ses toilettet og bagerst en bruseniche, som også har showergel. I bruseren har du adgang til både regn- og håndbruser.

Som velkomstgave er der lagt en kuvert med en personlig velkomstbesked på sengen med en flaske sæbe og en duftpose med fransk lavendel. En eftertænksom tilføjelse til ALL medlemmer!

Classic Room II

Med hensyn til faciliteter er det andet værelse, jeg blev tildelt, det samme. Værelset er bare meget mere rummeligt. Så det er nemmere at åbne dine kufferter og stille dem væk. Skrivebordet i rummet er af samme lille størrelse som i det andet rum, selvom der er meget mere plads her. Og det samme gælder garderoben. TV’et er dog meget større. Endelig har dette værelse en lille balkon med et bord og to stole. Selvom udsigten til gårdhaven ikke er nævneværdig, kan du stille og roligt nyde en kop kaffe eller te her.

Indretningen af ​​badeværelset er lidt anderledes, og det virker også nyere. For eksempel er der en brusevæg i glas, der giver en mere rummelig effekt. Faciliteterne på badeværelset er de samme som det andet badeværelse.

Komforten i det nye værelse

Komforten i det første værelse var altså ikke OK. Støjen fra rørene, der løber langs værelset, gør, at jeg tror, ​​at du ikke vil få en god nats søvn. Rummets størrelse er også til den lille side. Heldigvis var det anderledes i det andet rum. Sengen er god og sengetøjet er af god kvalitet. Temperaturen i rummet er fin og med aircondition i rummet kan du gøre det en smule køligere, hvis det ønskes. Ingen overflødig luksus i de varme sydfranske somre.

Støjmæssigt har hotellet en god beliggenhed, da det ikke ligger i centrum af byen. Der er faktisk ingen støj fra gaden eller de andre værelser i det sidste værelse. På den anden side har dette værelse ikke en særlig bemærkelsesværdig udsigt fra balkonen.

Faciliteter

Mercure Nice Marché aux Fleurs Hotel har ikke mange faciliteter, men jeg vil dække det vigtigste i denne anmeldelse.

Parkering er tilgængelig mod betaling, men er også muligt på gaden. Det er sikkert også billigere der. Jeg brugte det ikke selv, fordi jeg kom fra lufthavnen ind til byen med offentlig transport. Der er gratis WiFi overalt på hotellet. Forbindelsen er stabil og hurtig nok. Mangler du et strygejern eller en flaskevarmer, kan du få det i receptionen.

Hotellet har en lille bar, der er åben 24 timer i døgnet. Baren er bemandet fra receptionen. Med hensyn til mad og drikke er der en restaurant i kælderen. Denne restaurant bruges kun til morgenmad. Ifølge hotellets hjemmeside er roomservice også tilgængelig for varme måltider.

Baren overfor receptionen er åben hele dagen lang

Morgenmad

Morgenmaden serveres i hotellets kælder. For at komme derned skal du tage trappen ned fra receptionen. Restauranten har to områder, men buffeten er umiddelbart til højre, når du kommer ind. Der er et stort udvalg, fra forskellige typer frisk brød til franske croissanter og chokoladeruller. Der er også andre søde sager såsom små pandekager. For et sundere valg er der også tænkt på yoghurt med granola, frugtcocktail og diverse nødder og frø. Med hensyn til varme retter er der æg (du kan selv lave dem), røræg, pølser og bacon. Til de kolde pålæg er der et udvalg af forskellige typer ost og kød. Kaffe og te er selvfølgelig også tilgængelige. Til teen kan du vælge mellem forskellige smage af det eksklusive franske mærke Palais de Thes. Du kan også selv presse frisk appelsinjuice.

I restauranten kan du også se vægmalerierne, der viser byens vigtigste seværdigheder. Buffeten er rimeligt vedligeholdt og rengjort. Bordene er pænt dækket op.

ALL loyalitetsfordele

I denne anmeldelsen af ​​Mercure Nice Marché aux Fleurs Hotel vil jeg også komme ind på fordelene af ALL loyalitetsprogrammet. Min ALL Platinum-status resulterede i hvert fald i en velkomstdrink og en velkomstgave. Desværre var der ingen opgradering. Anerkendelsen af ​​loyale gæster, udover velkomstgaven, var minimal. En sen checkout kunne dog lige klares.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Christian og bragt på vores hollandske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

- God beliggenhed ved stranden og tæt på by og lystbådehavn
- Egen morgenmadsrestaurant og bar
- God morgenmad med stort udvalg

Cons

- Ikke særligt venlig personale
- Nogle Classic Rooms er meget små og larmende
- Moderat anerkendelse af loyale ALL gæster

Service

Lokation

Værelse

Værdi

Generel Vurdering

Konklusion

Mercure Nice Marché aux Fleurs Hotel i Sydfrankrig har en ideel beliggenhed tæt på stranden. Desværre er nogle værelser lidt små og servicen lader også noget tilbage at ønske. Morgenmaden er fin og tilbyder et fint udvalg til en god start på dagen.

2.9

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *