Vueling med ny rute til Billund

Vueling

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Så kan Billund lufthavn atter præsentere en ny rute. Denne gang er det en rute til de kanariske øer, Nærmere betegnet som, Tenerife.

Vueling landede for første gang i Billund lufthavn den 18 Juni 2021, og siden er det gået stærkt med ekspanderingen af nye ruter, i den vestjyske lufthavn.

Allerede inden den første annoncerede rute til Billund, kom i drift, så annoncerede flyselskabet en yderligere udvidelse af netværket fra den vestjyske lufthavn. Nu melder endnu en rute sig på banen fra det spanske lavprisselskab, og denne gang er det Tenerife, der står på destinationskortet.

Ruten til Tenerife vil blive betjent 1 gang om ugen på Søndage. Afgang fra Tenerife vil være klokken 7.50, med ankomst i Billund klokken 14.05.

Returflyvningen vil finde sted 40 minutter senere og afgå fra Billund klokken 14.45, for at ankomme til Tenerife igen klokken 18.55. Flyvetiden er estimeret til 5 timer og 10 minutter.

(Forside foto: Vueling PR/Billund lufthavn)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *