Anmeldelse: Regus Lounge i London

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

På en tur til London var jeg i nærheden af forretningsområdet Paddington. Her fandt jeg en Regus lounge i en moderne kontorbygning. Loungen bestod af et stort kontorlokale, hvor man kan slå sig ned og gå på nettet eller holde møder.

Da jeg havde behov for at være på nettet med min pc, så er en Regus Business Lounge et godt bud, hvor man foruden kaffe og te, også har mulighed for at købe lidt drikkevarer. I London har Regus mange lokationer og jeg valgte et kontorhotel på Kingdom Street 2, som ligger lige ved siden af den store Paddington station, hvorfra man på 20 minutter kan køre med Heathrow Express til Heathrow lufthavn.

Som indehaver af et Regus BusinessWorld Gold kort, har man adgang til en app, som fås både til Android, iPhone og iPad.  Her kan man, hvis GPS er slået til, se de nærmeste lounges både på et kort og en liste. Hvis der er et symbol for en lænestol, betyder det at der er mulighed for at benytte en business lounge. Ellers har man mulighed for at leje et kontor eller et mødelokale på timebasis eller for en længere periode.

Regus kontoret ligger på 6. sal i en moderne kontorbygning. For at komme op til kontoret, skal man først henvende sig i receptionen, for at få et besøgskort, der giver adgang til elevatoren. I receptionen på 6. sal, som ligger op til et stor kontorlokale blev jeg venligt modtaget.

This slideshow requires JavaScript.

I det store lokale, sad der omkring 20 gæster ved skriveborde og i mindre båse, hvor man kunne holde møder. Selv om der var mange gæster, var støjniveauet ganske lavt.

This slideshow requires JavaScript.

Der var ikke flere ledige skriveborde, så jeg måtte sidde ved at smalt bord ved vinduet, hvor der til gengæld var en fin udsigt – desværre lidt diset.

Som altid, så behøvede jeg ikke at logge på WiFi med min pc, da jeg allerede tidligere har besøgt en lounge og dermed har WiFi adgang til alle Regus lounger. Der var en god hurtig internetforbindelse.

Der var en stor Nespresso maskine, hvor man for 80 pence (ca. 7 kr.) kan købe en kapsel med kaffe i en automat ved siden af kaffemaskinen. Det er første gang jeg besøger en Regus lounge, hvor der ikke er gratis kaffe. Det er stadig muligt at tage et glas gratis vand eller købe lidt sodavand eller snack,

 

 

 

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

God placering tæt på forretningsområde
Hurtig adgang til Heathrow med tog
God udsigt over nordlige London
Venligt personale
God plads

Cons

Ingen gratis kaffe

MAD/DRIKKE

FACILITETER

KOMFORT

PLADS

Generel Vurdering

Konklusion

Regus Business Lounge er et godt sted at sidde, hvis man midt i en storby har behov et roligt sted at arbejde eller holde møder.  I London får man en venlig modtagelse og kan sidde i et stort lokale. Der er også mulighed for at holde små møder, men i modsætning til andre Regus kontorer, som jeg har besøgt så skal man betale et mindre beløb for en kop kaffe.

4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *