Anmeldelse: Stort corner suite på Conrad Hong Kong

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Et af mine klare favorithoteller er Conrad hotellet i Hong Kong. Det ligger rigtig godt placeret på Central siden og servicen og kvaliteten er altid i top. Følg med her i min anmeldelse, hvor jeg blev opgraderet til et stort corner suite på 53. etage.

Du kan nemt komme til Conrad Hong Kong. Det nemmeste er helt klart at tage Airport Express fra lufthavnen til Hong Kong Central stationen (endestationen). Derfor tager du en taxi, som alt efter trafikken, ikke koster dig mere en en 40-50,- kroner. Det er også en mulighed at tage en af de gratis Hotel Shuttle busser (Rute H1) til Pacific Place shopping centeret, som ligger under hotellet. Er du frisk på en lille gåtur igennem dette shopping center, så tager du metroen fra Hong Kong Central til Admiralty og går op igennem shopping centeret til hotellet, som har en direkte adgang.

Kort over hvor Conrad hong Kong ligger i Central bydelen. Det er i gåafsted for flere ting og nemt at komme til en metrostation (Kilde: Google).

Ankomst og Check ind

Straks når du ankommer kan du fornemme at det er et serviceminded hotel. Dørene bliver straks åbnet for dig og du bliver hurtigt vist hen til en som kan hjælpe dig med check ind. Din bagage er der også en bell boy som tager sig af (drikkepenge er ikke forventet, men der er ikke problemer i at give lidt).

Lobbyområdet. Foto: Henrik Olsen

Jeg spurgte om det var muligt at få en “complimentary Diamond upgrade” i dag. Der blev kigget i systemet og efterfølgende kom der tilbage at alt desværre var booket lige nu. Han kiggede lidt mere og sagde nærmest undskyldende at “I am sorry that we do not have a suite for you today. We can move you to a suite tomorrow – would this be ok?”. Jeg sagde pænt ja tak til dette fine tilbud taget i betragtning af at mit ophold var købt ved hjælp af en kombination af point og kontanter. Så derfor var jeg kun glad for at kunne tilbringe sidste nat og dag i et stort corner suite, som jeg endte med at få tildelt.

Værelse

Som sagt fik jeg første nat et Executive Room med udsigt over havnen og Kowloon. Super lækkert værelse, men da jeg var ude det meste af dagen efterfølgende, så var det ikke så meget jeg skulle bruge mit værelse til på førstedagen.

Udsigt fra “kontoret” på værelset. Ikke værst at have den udsigt fra sit arbejde. Foto: Henrik Olsen

Da jeg kom hjem om eftermiddagen, så var min bagage flyttet til mit corner suite og jeg fik et nyt sæt nøglekort.

Et corner suite består af to værelser. Det har tidligere været to seperate hjørneværelser som nu er lavet til en suite.

Stuen med udsigt ud over havnen og Kowloon. Foto: Henrik Olsen

Stuen har udsigt over havnen og Kowloon, med sofagruppe og bord til at arbejde ved.

Soveværelset med udsigt op mod The Peak området. Foto: Henrik Olsen

Soveværelset har udsigt op mod The Peak området og bakkerne bag Central.

Conrad duckie på badeværelset. Foto: Henrik Olsen

I midten er indgangen og et mindre toilet og det store badeværelse.

Se min video af mit Corner Suite her:

Executive Lounge

Executive Lounge, som du har adgang til hvis du bor på et af Executive værelserne eller du har Gold eller Diamond status ved Hilton Honors, ligger på 59. etage og fylder det meste af siden ud mod havnen og Kowloon.

Executive Loungen – Super god udsigt. Foto: Henrik Olsen

Det giver en hel fantasktisk udsigt og der kan man nemt bruge mange timer oppe. Dels på grund af udsigten, men også at der serveres ting som morgenmad, afternoon tea og drinks og snacks hen under aften. Loungen har åben fra 06:00 morgen og til 23:00 om aftenen. Så den er også god at bruge som lidt ventetid inden du skal i lufthavnen, hvis du flyver sent på dagen eller aften.

Morgenmad og Restauranter

Der er som på mange asiatiske hoteller ganske mange restauranter på hotellet. Morgenmaden indtages i…

Morgenmadsbuffetten er ret god. Kan været godt fyldt op i de travel perioder dog. Foto: Henrik Olsen
Morgenmadsbuffet med kok som laver omeletter og nuddelsuppe efter bestilling. Foto: Henrik Olsen
Morgenmadsbuffet – Der står en kok klar til at give dig en frisklavet nuddelsuppe. Foto: Henrik Olsen

Andre faciliter

Svimming pool og fitness center er der også. Dette ligger under receptionen og lobbyen.

Poolområdet. Foto: Henrik Olsen

Svimming poolen ligger i solsiden, så der er mulighed for en god gang sol hele dagen. Der er solsenge hele vejen rund tom poolen. Poolområdet har også en bar i bagerste del og er generelt fuld serviceret. Så du kan få både mad og drikke ved din solseng eller spise det i baren.

Fitness centeret ligger et niveau under poolområdet. Men det er vel udstyret og der er de ting, som du kan forvente dig af et fitness center på et hotel. Det gør at du kan få trænet lidt uden at skal være ude i solen. En rar ting efter lange flyveture.

Afslutning

Som nævnt i begyndelsen, så er dette her et klart favorithotel for mig. Det er det første jeg søger på, hvis jeg skal til Hong Kong. Jeg betaler gerne lidt ekstra for at bo her, hvis det er rimeligt.

Mange gange kan jeg finde det til under 2.000 HK dollars per nat og med point og kontanter kommer det ned i en rimelig pris. Det er derfor jeg værdsætter bonusprogrammer og netop her Hilton Honors, da det giver mig mulighed for at bo på sådanne hoteller uden at skulle betale den reele pris for det.

Overblik

Pros

+ Super service af hotellets personale
+ God udsigt over havnen mod Kowloon
+ Beliggenhed er perfekt. Gå afstand til mange centrale ting i Central
+ Ligger lige overpå Pacific Place shopping centeret
+ Morgenmad i både Executive Lounge og restaurant er rigtig god

Cons

- Executive Loungen kan godt være godt fyldt ved afternoon tea eller tidlig aften
- Hotellet er dyrt og der findes andre alternativer til færre penge - men ikke i samme kategori

Service

Beliggenhed

Værelser

Value for Money

Generel Vurdering

Konklusion

Conrad i Hong Kong er et af mine klare favorithoteller. Det skyldes ting som service, placering, genkendelse af Hilton Honors status osv. Man føler sig godt tilpas og der er altid en hjælpende hånd klar. Grundet min Hilton Honors Diamond status bliver jeg opgraderet til suites godt hver anden gang.
Det ligger nemt i forhold til både transporten fra lufthavnen, hvor du tager Airport Express og så en taxi eller den gratis bus til Pacific Place shopping centeret (Bus H1) eller hvis du bare skal ud og opleve byen. The Peak Tram ligger kort fra hotellets indgang.
Så jeg kommer forsat tilbage hver gang jeg er i Hong Kong.

4.4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *