Apollo bliver medlem af DER Touristik Foundation og øger dermed fokus på bæredygtighed

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Medlemskabet af fonden understøtter Apollos bæredygtighedsstrategi og forpligtelse til at arbejde hen imod mere bæredygtig turisme.


Apollo Rejser er blevet medlem af DER Touristik Foundation. En fond, der blev etableret i 2014 af Apollos ejervirksomhed, DER Touristik, for at samle koncernens sociale engagement.

I dag finansierer fonden mere end 80 projekter i 26 lande, hvoraf størstedelen har til formål at styrke lokalebefolkningen til at reducere fattigdom og ulighed, beskytte naturlige levesteder samt fremme dyrevelfærd.

Fondens vision og mål er helt i tråd med vores – og blandt de projekter, der støttes, er en række fantastiske tiltag, som vi bakker helhjertet op omkring. Vi ser frem til at lære dem alle bedre at kende og til at tage endnu større skridt i arbejdet hen imod mere bæredygtig turisme

Glenn Bisgaard, salgsdirektør hos Apollo.

Glenn Bisgaard, der er salgsdirektør hos Apollo, bliver også koncernens ambassadør for DER Touristik Fonden i Norden, mens Apollos administrerende direktør, Leif Vase Larsen, bliver medlem af bestyrelsen for den internationale DER Touristik Foundation.

Apollo har selv arbejdet strategisk mod mere bæredygtig turisme siden 2009 og har i den forbindelse fokuseret ekstra på lokal bæredygtighed. Som fuldgyldigt medlem af DER Touristik Foundation kan Apollo nu engagere sig og bidrage i meget større skala og altså også tage en aktiv rolle i organisationen samt dens fremtidige arbejde.

Uddannelse og miljø på dagsordenen

DER Touristik Foundation finansierer over 80 projekter i 26 lande, hvor et af hovedmålene er at styrke lokalbefolkningen. Her spiller uddannelse en vigtig rolle, og siden 2014 er der derfor gennemført mere end 50 skolebyggerier i 21 lande på fem kontinenter. Herudover støtter fonden også flere projekter, der sikrer uddannelse og praktisk erhvervsuddannelse til udsatte i bl.a. Cambodja, Vietnam og Tanzania.

Miljø, dyrevelfærd og beskyttelse af naturlige levesteder er også blandt DER Touristik Foundations indsatsområder. Fonden støtter således flere forskellige projekter rundt omkring i verden, der både arbejder direkte inden for emnet eller med at øge viden omkring emnet.

Læs mere om DER Touristik Foundation her, og om Apollos bæredygtighedsarbejde her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *