Apollo: Danskernes rejselyst tager for alvor fart

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Apollo melder om salgsfremgang på over 200 procent og en særligt høj efterspørgsel på rejser til Middelhavet samt aktive ferier.

Efter to lange år præget af pandemi, nedlukninger og restriktioner er danskernes rejselyst stor. Hos Apollo mærkes det tydeligt på salgstallene, der lige nu viser en stigning på mere end 200 procent sammenlignet med samme periode sidste år.

Den største stigning ses på ferier til Middelhavet og på de aktive ferier, hvor der er høj puls kombineret med afslapning og sol på programmet.

Sammenlignet med vores nordiske naboer har danskerne rejst en del under pandemien. Men de seneste uger har salget nået helt nye højder. Lige nu ligger det samlede niveau af bestilte rejser på cirka 2/3 af, hvad det lå på før pandemien. Men for hver uge, der går, stiger tallene mere og mere. Det føles godt stille og roligt at komme tættere på normalen.

Glenn Bisgaard, salgsdirektør i Apollo Danmark.

Vi savner Middelhavet

Mange har allerede sikret sig vinterrejserne til De Kanariske Øer og sommerrejserne til Middelhavet fra både København, Aalborg og Billund. Til sommer er Grækenland en klar favorit med destinationer som Kreta, Rhodos og Epirus regionen på det græske fastland øverst på listen. De græske feriefavoritter er skarpt efterfulgt af Kroatien og Cypern. Men Tyrkiet vokser også hos rejsearrangøren.

Danskerne er klar til at opleve igen. Vi vil genforenes med Middelhavets farver, dufte og smage. Mærke solens varme og ikke mindst se og opleve noget andet end hverdagen. Og vores destinationer omkring Middelhavet står da også klar med åbne arme.

Glenn Bisgaard, salgsdirektør i Apollo Danmark.

Flere vil på aktiv ferie

Ønsket om unikke oplevelser afspejler sig også i danskernes valg af hotel. Størstedelen af dem, der har sikret sig ferien, har nemlig booket et af Apollos koncepthoteller, som alle er skræddersyet til forskellige præferencer og interesser. Blandt de mest populære er Apollo Sports – Apollos koncepthoteller med fokus på sport og træning.

For at imødekomme den øgede efterspørgsel åbner vi til foråret endnu et hotel under Playitas-paraplyen: Levante – Powered by Playitas. Derudover har vi planlagt mere end 200 sportsbegivenheder i vores træningskalender, og vi har desuden øget antallet af træningsture med gæsteinstruktører markant, så man bare skal pakke træningstøjet, og så er man klar til en helt særlig ferieoplevelse.

Glenn Bisgaard, salgsdirektør i Apollo Danmark.

Oversigt over Apollos første flyvninger denne sommer

Fra København:

1. 9. april: Chania, Kreta, Grækenland

2. 10. april: Rhodos, Grækenland

3. 6. maj: Antalya, Tyrkiet

Fra Aalborg:

1. 21. maj: Chania, Kreta, Grækenland

2. 22. maj: Antalya, Tyrkiet

Fra Billund:

1. 17. april: Rhodos, Grækenland

2. 23. april: Chania, Kreta, Grækenland

3. 7. maj: Antalya, Tyrkiet

4. 30. maj: Preveza/Lefkas, GrækenlandHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *