Apollo får endnu mere ferie til børnefamilier

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Skræddersyede faciliteter og høj kundetilfredshed gør, at fem ud af ti familier med børn, der rejser med Apollo, vælger et Mondo Family hotel. For at imødekomme den store efterspørgsel lancerer rejsearrangøren nu flere nye koncepthoteller for familier.

Siden Apollo lancerede sit første Mondo Family resort i 2014, er efterspørgslen kun steget støt, og udbuddet af Apollo Mondo er steget hermed. I dag tilbyder rejsearrangøren således 13 rene familiehoteller fordelt på seks forskellige lande, og med et gennemsnit på 8,8 i kundetilfredshed er Apollo Mondo Family resortsene blandt hotellerne med de mest tilfredse kunder.

Alle vores koncepthoteller er udviklet i samarbejde med engagerede, lokale hotelejere. Desuden har vi taget hensyn til kundernes tilbagemeldinger, ønsker og behov – og det har blandt andet resulteret i, at du altid kan forvente Polly & Mino børneklub, svømmeskole og en bred vifte af træningsmuligheder på alle vores Mondo Family hoteller.

Glenn Bisgaard, salgsdirektør hos Apollo.

Grækenland – sommerens familiefavorit

Grækenland skiller sig ud som familiefavorit år efter år, så det er ikke tilfældigt, at det netop er her, Apollo har investeret i en række nye koncepthoteller.

På det græske fastland lancerer rejsearrangøren to nye Mondo Family hoteller: Parga Beach i feriebyen Parga og Ninos Grand Beach Resort i Kanali. Sidstnævnte har gennemgået en totalrenovering inden sommersæsonen og byder på smukke værelser med havudsigt og adgang til fælles pool, flere restauranter og den ultimative beliggenhed ved sandstranden Kastrosuki og kort afstand til byen Preveza.

På populære Kreta var sidste års store nyhed, Mondo Family hotel Alegria Beach Resort på øens sydkyst, en øjeblikkelig succes. Til sommer udvider Apollo sin satsning her, når de åbner dørene til Alegria on the Hills; et fornemt søsterhotel, der tilbyder det lille ekstra i forhold til både komfort og service.

Som gæst her forkæler du dig selv med lidt ekstra service – såsom friskbagt bagværk fra den lokale bager leveret til døren hver morgen, eller mulighed for at bestille hjemmelevering fra den lokale købmand. Stranden ligger lige udenfor døren og kan prale af det internationale miljømærke Blå Flag, og der er øremærkede lækre liggestole, som man kan benytte, når man ikke lige bruger nogle af de mange faciliteter på hotellet eller på Alegria Beach Resort, som man også har adgang til.

Glenn Bisgaard, salgsdirektør hos Apollo.

Familienyheder på Gran Canaria

Mens Grækenland kan bryste sig af at være en vaskeægte familiesommerfavorit, er der få destinationer, der tiltrækker flere børnefamilier end Gran Canaria sidst på efteråret og i løbet af vinteren. På grund af øens store mangfoldighed appellerer Gran Canaria til alle uanset feriepræference, og børnefamilier har for længst kastet deres kærlighed på særligt feriebyerne Meloneras og Maspalomas.

Førstnævnte huser allerede Mondo Family hotellet Lopesan Baobab. Men på grund af hotellets enorme popularitet har Apollo længe været på udkig efter endnu et Apollo Family hotel på øen. Og nu kan Apollo endelig slå dørene op til Maspalomas Resort ved Dunas.

Som navnet indikerer, ligger hotellet i populære Maspalomas, i gåafstand til både de eventyrlige klitter, golfbanen og rigtigt gode indkøbsmuligheder. Selve hotellet er bygget i typisk kanarisk stil med mindre bygninger spredt ud over en hyggelig have. Det rummer blandt andet to poolområder, et soppebassin til de mindste, en restaurant, Apollos egen Mondo Café og naturligvis alt det andet, som et Mondo Family hotel bør indeholde.

På Gran Canaria er der virkelig noget for enhver smag. De maleriske småbyer og den trendy storbypuls samt et hav af forskellige oplevelser og aktiviteter. Vi er derfor også glade for at kunne tilbyde endnu et fantastisk familie-resort på øen, og især i børnevenlige Maspalomas med den dejlige sandstrand, sjove forlystelsesparker og hyggelige gågader.

Glenn Bisgaard, salgsdirektør hos Apollo.


Det får du altid på et Apollo Mondo Family hotel:


• Club Polly & Mino for børnene
• Swim School by Apollo
• Holdtimer og træningslokaler inkluderet
• Barneseng, højstol og klapvogn
• Mondo Food & Beverage
• Wifi
• Direkte transport til/fra hotellet (når du rejser med rutefly, garanteres direkte transfer ikke)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *