Apollo tilføjer fem nye rejsemål til Grækenland

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Danmarks største rejsearrangør af rejser til Grækenland understreger sin position yderligere med lanceringen af hele fem nye rejsemål i Grækenland til sommer. Tallet er nu oppe på 39 rejsemål i Grækenland.

Navnet antyder det. Apollos egen rejse startede i Grækenland. Og selvom rejsearrangøren over de seneste 30 år har udviklet sig til et komplet rejsevarehus, så banker hjertet stadig for de mindre kendte destinationer og autentiske oplevelser. Når Apollo derfor nu lancerer i alt fem nye destinationer i Grækenland, er det ikke tilfældigt, at der er tale om øer og byer, hvor masseturismen aldrig har gjort sit indtog.

Grækenland er og bliver vores største kærlighed. Og vores mål er at gøre det så nemt som muligt for danskerne også at forelske sig i landets fantastiske egne på egen hånd. Og forelskelsen kommer gennem mødet med menneskene, kulturen, duftene og smagene. Derfor investerer vi massivt i autentiske rejsedestinationer og lokalt ejede hoteloplevelser.

Glenn Bisgaard, salgschef hos Apollo

Tæt på hverdagen

De i alt fem nye destinationer, Apollo lancerer i Grækenland, til sommeren 2023 er øerne Syros, Ithaka og Meganisi samt byerne Preveza og Ioannina i Epirus regionen på det græske fastland.

For at komme til Syros flyver man via Santorini og fortsætter rejsen med færge. Det åbner også for mulighederne for at kombinere rejsen med flere af Kykladerne, som i forvejen er Apollos mest populære øgruppe for ø-hop.

Ithaka og Meganisi flyver man til via byen Preveza, som også er på listen over nyheder.

Fællesnævneren for de tre øer er, at de har bevaret deres traditionelle karakter i form af både traditioner, arkitektur og gastronomi. Her er familieejede taverner pakket ind i en lokal atmosfære. Og fordi mange grækere har disse øer som foretrukne feriesteder, mærker, hører, lugter og smager man virkeligt, man er i Grækenland.

Glenn Bisgaard, salgschef hos Apollo.

Lanceringen af feriebyerne Preveza og Ioannina er ligeledes en del af rejsearrangørens strategi om at gøre det nemmere for rejsende at lære den græske hverdag at kende. Her bor man lige i byens centrum og altid i gåafstand til kulturelle attraktioner og dejlige strand. Preveza by vil desuden kunne kombineres med øen Lefkas, og Ioannina med feriebyen Sivota.

Der er 39 rejsemål til Grækenland på Apollos hjemmeside. Kilde: Apollo

I alt præsenteres 39 rejsemål til Grækenland på Apollos hjemmeside, så er du vild med Grækenland, så er der meget at vælge imellem.

Kilde: Pressemeddelse
Foto: Apollo / PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *